Kingston hyperX ddr2 1066 mhz uyumsuzluğu

zfr22

Hectopat
Yer
Keşan, Turkey
Daha fazla  
Meslek
özel güvenlik
Öncelikle herkese merhabalar. Elimde şu an 2 x 2gbkingston hyper x ddr2 1066mhz ram bulunmakta. Sistem x86 (32bitte) iken herhangi bir problemle karşılaşmıyorum. Ama 64 bit işletim sistemi kurduğumda bilgisayar mavi ekrana düşmeye başlıyor. 1. ramin özellikleri 99u5316 - 054 Adolf (kh8500d2/2gb) 2. ramin özellikleri 99u5316-043adolf her ikisi de 2,3 v acaba ramlerde ki Adolf değerleri farklı olduğu için mi çakışma yaşıyorum birde varsa çözüm önerisi olan var mı? Ya da bunları birbirine eşitleyebileceğim bir program var mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bellekler bir arada uyum içerisinde çalışabilir. Ancak uyumsuzluk durumları da mevcut olabiliyor. Kit bellek kullanmak daha sağlıklı bu açıdan.
Mavi ekran almanızdaki sebebi öğrenmeden RAM belleklere yönelmek doğru olmaz. Hatanın sebebini öğrenebilmek için THE MILLER'in belirttiği konumdaki dosyayı paylaşın lütfen.

64 bit kurulu hd yi takıp gereken bilgiyi yollayayım o zaman.

- - - Güncellendi - - -

Malesefki verilere ulaşamadım ama şuan 32bit kurulu durumunu bütün ayrıntılarıyla cpu-z programıyla resimledim. Genel hatlarıyla bilgisayarım bu şekilde:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı