Kingston HyperX Fury 120GB SSD aldım. Sizce hata mı ettim yoksa iyi bir şey mi yaptım? Bir de bu SSD ile Windows 10'da performans artar değil mi? Cidden artık şu HDD'den bıktım.
HDD ile devasa fark var arada, gerek aktarım hızı, gerek günlük kullanımdaki serilik, gerek PC açılış-kapanışı kat kat daha hızlı. Zaten kurduktan sonra farkı göreceksiniz.
Kingston HyperX Fury 120GB SSD aldım. Sizce hata mı ettim yoksa iyi bir şey mi yaptım? Bir de bu SSD ile Windows 10'da performans artar değil mi? Cidden artık şu HDD'den bıktım.
Sürekli başka konulara yönlendirmek yerine hiçbir şey yazmasanız nasıl olur? Döngüye giriyoruz. O ona yönlendirsin, o ona. Burada çözüm gerektirecek bir şey yok, basit bir soru sorulmuş.
HDD ile w10 kullanıp canınızdan bezdiğinizi sezebiliyorum Çok iyi etmişssiniz, şimdi PC'yi akıcı olacak herşey 5 kat daha hızlı açılacak, tepki hızlı olacak. Kısaca herşey çok hızlanacak beklemeyi minimuma indiriyor SSD.
Sürekli başka konulara yönlendirmek yerine hiçbir şey yazmasanız nasıl olur? Döngüye giriyoruz. O ona yönlendirsin, o ona. Burada çözüm gerektirecek bir şey yok, basit bir soru sorulmuş.