Evet, performansınızı arttıracak bir SSD aldınız. Hayırlı olsun.Kingston HyperX Fury 120GB SSD aldım. Sizce hata mı ettim yoksa iyi bir şey mi yaptım? Bir de bu SSD ile Windows 10'da performans artar değil mi? Cidden artık şu HDD'den bıktım.
Sürekli başka konulara yönlendirmek yerine hiçbir şey yazmasanız nasıl olur? Döngüye giriyoruz. O ona yönlendirsin, o ona. Burada çözüm gerektirecek bir şey yok, basit bir soru sorulmuş.Kingston HyperX Fury 120 GB SSD Nasıldır - Technopat Sosyal İşinize yarayacaktır.
Zaten arkadaş dikkatli olsa, cevap olarak vermiş olduğu o konu sahibi ile bu konu sahibi aynı.Sürekli başka konulara yönlendirmek yerine hiçbir şey yazmasanız nasıl olur? Döngüye giriyoruz. O ona yönlendirsin, o ona. Burada çözüm gerektirecek bir şey yok, basit bir soru sorulmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.