Kingston HyperX Fury 3D 480GB vs Adata SU800 512 GB

WBB

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir SSD almam lazım. Bu 2 model de takıldım. Bütçem de bu kadar. Sizce hangisini almalıyım? İki marka arasında hangisi iyidir? Samsung 500GB 860 Evo diye bir model var. Onun fiyatı biraz yüksek. O seviyeye çıkmaya değer mi? Bir de 480, 500, 512 olarak 3 tane birbirine çok yakın depolama seçeneği olmasının sebebi nedir acaba?
Bahsettiğim modeller:

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostum. Kesinlikle senin yerinde olsam bütçemi biraz daha yukarıya çeker, Samsung 860 Evo modelini alırdım. Bizzat Samsung kullanıcısı olarak çok memnunum. Verdiğin biraz daha fazla paraya hızı ve kalitesi ile fazlasıyla değecek. Emin olabilirsin. Ayrıca Vatan'da fiyat yüksek. Aşağıda daha uygun fiyata bulabileceğin yerleri ekliyorum.

Saygılarımla.

Fiyat farkını Samsung çoğu zaman hak eder. Yani fiyat farkı isimleşme farkı değildir kesinlikle. Ama fiyat sizi aşıyorsa HyperX tercih ederdim.

512, 500 ve 480 GB gibi farklı kapasitelerin olması her bir firmanın kullanmış olduğu farklı flash kapasiteleri veya farklı sayıda flash kullanmalıdır. SSD dediğimiz depolama birimleri aslında basit mantıkla, 8 GB'lık 60 tane flash belleğin aynı anda kullanılarak veya birleştirilerek kullanılması gibi örnek verecek olursak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı