Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 ve Kioxia Exceria 250 GB değeri nedir?

umut.640

Megapat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Bu bilgisayar parçalarını satmayı düşünüyorum. Acaba piyasası ne durumda? Ne kadara satabilirim hızlı bir şekilde?
RAM: Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 2400 MHz hx424c15fb2/8 2 adet.
M.2 SSD: Kioxia Exceria 250 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarı siteden 2 adet Samsung 8 GB DDR4 3200MHz belleği 600 TL'ye aldım. Tanesi 300 TL ye geldi.
M.2 SSD'ye gelirsek sıfırına bakarak fiyat biçin. Tabii SSD kullanım saati ve sağlık durumu da önemli.

250-300 TL'ye satılmazmı satılmaz ise Windows kurup kullanırım.

O fiyatlara satılır tabii ki. Ama mutlaka sağlık durumunu belirt alacak kişiye. Sonradan bilmiyordum deyip caymasın. Kısacası 3 parça malzemen yaklaşık 1.000 TL yapar. Alıcısına bağlı aşağı yukarı cüzi miktarda değişir bu tutar.

O fiyatlara satılır tabii ki. Ama mutlaka sağlık durumunu belirt alacak kişiye. Sonradan bilmiyordum deyip caymasın. Kısacası 3 parça malzemen yaklaşık 1.000 TL yapar. Alıcısına bağlı aşağı yukarı cüzi miktarda değişir bu tutar.

Benim de 1.000 TL'ye ihtiyacım var zaten o fiyata satılırsa hepsi tamamdır teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Benim de 1.000 TL'ye ihtiyacım var zaten o fiyata satılırsa hepsi tamamdır teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Rica ederim. Eğer sarı siteye koyacaksanız toplu olarak 1200 civarına koyun. Param Güvende ile satacaksanız sizden kesinti yapıyor çünkü. Ama elden satma imkanınız varsa daha kolay olur tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı