Kingston HyperX Fury RAM nasıldır?

Daha fazla  
Merhabalar geçen hafta RAM aldım HyperX Fury'nin RGB CL 15 değerine sahip 3000MHz XMP 2 desteği ve ASUS Aura Sync desteği var çok hoşuma gitti.
ASUS H410M-K model anakartım var i5 10400F var o yüzden Max 2666MHz alabiliyorum nedense bu üründen az satılmış 3 tane yorumu var acaba bir sıkıntısı mı var? CL15 ve üstüne bir de RGB olunca, 950 TL olunca hiç kaçırmadan aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten marka olarak kendini kanıtlamış bir marka, ileride sistem yükseltme planınız var ise 3600mhz almanız sizin yararınıza olurdu.

Merhabalar geçen hafta RAM aldım HyperX Fury'nin RGB CL 15 değerine sahip 3000MHz XMP 2 desteği ve ASUS Aura Sync desteği var çok hoşuma gitti.
ASUS H410M-K model anakartım var i5 10400F var o yüzden Max 2666MHz alabiliyorum nedense bu üründen az satılmış 3 tane yorumu var acaba bir sıkıntısı mı var? CL15 ve üstüne bir de RGB olunca, 950 TL olunca hiç kaçırmadan aldım.
Bence az satılmasının nedeni fiyatıdır. Fury serisi gerçekden kendini kanıtlamış. Ben gözü kapalı güvendiğim bi modeldir

Bence az satılmasının nedeni fiyatıdır. Fury serisi gerçekten kendini kanıtlamış. Ben gözü kapalı güvendiğim bir modeldir.

Fiyatı da uygun aynı fiyata Crucial var fakat CL16 CL15 üstüne RGB varken neden Crucial tercih ediyorlar anlamadım aldığım RAM tarzı RAM'lar 1200 1100TL'lere satılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı