Kingston Hyperx Savage SSD Firmware Güncelleme

Merhabalar.
Rufus yazılımını yıllardır kullanıyorum. Konunun gerek başında gerekse verilen cevaplar kısmında Rufus ile oluşturulan flash belleklerle sistemin boot olmadığı (ssd yazılımı güncellemesi için) belirtilmişti. Gene de yanıtınız için teşekkürler :)
Rufus güncellenmiş fark yaratıcaktır ben şu an yaptım şu an oldu tekrar denemenizi isterim.

Dosya Ekleri

• rufus 1.jpg
    rufus 1.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 89
  • rufus2.jpg
    rufus2.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 82
Konuyu hortlatmış olmak istemem ancak ben de aynı problemle karşı karşıyayım. ISO dosyasını Rufus ile yazdırdığım vakit boot edilebilir cihazlarda gözüküyor ancak boot etmesi için seçtiğimde direkt Windows açılıyor. Yardımcı olur musunuz ?

Konuyu hortlatmış olmak istemem ancak ben de aynı problemle karşı karşıyayım. ISO dosyasını Rufus ile yazdırdığım vakit boot edilebilir cihazlarda gözüküyor ancak boot etmesi için seçtiğimde direkt Windows açılıyor. Yardımcı olur musunuz ?
Hangi ISO?

Kingston firmware güncelleme ISO'sunu. Şu linkteki: Firmware Update | Kingston
Rufus ile yazdırdığımda boot edilemiyor. Sorunu bilmiyorum. Sistemim SSD ye kurulu olduğu için program üzerinden değil bootable bir şekilde güncellemem gerektiği notta yazıyor. Konu sahibinin attığı fotoğraftaki yazı gibi. Boot etmesi lazım ancak edemedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı