Kingston HyperX Savage vs 750 Evo SSD

Okan Akgün

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma SSD almayı düşünüyorum. 120GB Samsung 750 Evo ile 120GB Kingston Hyperx Savage arasında kaldım, hangisini almak daha mantıklı olur? Veya bunların dışında 250TL civarı önerdiğiniz SSD var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakartım: Asus H61M-PRO

Bütçem: 250TL civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hyperx Savage SSD'lerin kronik olarak SATA Downshift Count problemi var. Hatta geçen hafta sıkıntı yaşayan arkadaşa yardımcı olmuştum. 75o evo ile Hyperx Savage'yi karşılaştıracak olursak Hyperx Savage daha iyi bir SSD. Fakat Hyperx Savage'ye vereceğin paraya 850 EVO alırsan çok daha performanslı, kaliteli ve uzun ömürlü bir SSD tercih etmiş olursun.

Para mühim değilse 10 yıl garantili 850 PRO serisine bakabilirsin. Yoksa 850 EVO serisi de güzel. 750'ye bakma derim daha iyisi varken.

Abiler kusura bakmayın cezam vardı cevap veremedim 850 Evo nereye baktıysam stokta bulamadım para olarak maksimum 260tl zorlarım birde vatan bilgisayarda ocz AMD radeon r7 120gb SSD var 254tl onu önerirmisiniz al derseniz hemen haftaya gidip alacağım.

Sent from my GM 5 Plus using Technopat Sosyal mobile app

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı