Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 14 Ocak 2014 #21 goedutr dedi: SSD yi söküp başka notebook a takıp sistem kurup mu denemem mi gerekiyor. Haluk bey diğer bilgisayarıma taktım denedim işte sonuç Genişletmek için tıkla... Anlaşılan SSD'de sorun yok. AHCI driver yüklü mü?
goedutr dedi: SSD yi söküp başka notebook a takıp sistem kurup mu denemem mi gerekiyor. Haluk bey diğer bilgisayarıma taktım denedim işte sonuç Genişletmek için tıkla... Anlaşılan SSD'de sorun yok. AHCI driver yüklü mü?
Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 15 Ocak 2014 #23 Toparlayalım: SSD = SATA III, başka sistemde 550MB görüyor, sağlam. BIOS = SATA III görünüyor. HWiNFO64 = SATA III görüyor. Ama SSD, SATA II limitinde çalışıyor. Geriye kalan tek çözüm: Intel RST ve AHCI driver'ların yüklenmesi. Sorun donanımsal değilse, yazılımsaldır.
Toparlayalım: SSD = SATA III, başka sistemde 550MB görüyor, sağlam. BIOS = SATA III görünüyor. HWiNFO64 = SATA III görüyor. Ama SSD, SATA II limitinde çalışıyor. Geriye kalan tek çözüm: Intel RST ve AHCI driver'ların yüklenmesi. Sorun donanımsal değilse, yazılımsaldır.
G goedutr Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 46 15 Ocak 2014 #24 Peki şimdi ne yapmamı tavsiye edersiniz ? Acaba teamwiever ile bağlanıp bakabilirmisiniz ?
Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 15 Ocak 2014 #25 Intel Rapid Storage: https://downloadcenter.intel.com/Se...=Intel®+Rapid+Storage+Technology+(Intel®+RST) Dene bakalım, sonuç ne olacak.
Intel Rapid Storage: https://downloadcenter.intel.com/Se...=Intel®+Rapid+Storage+Technology+(Intel®+RST) Dene bakalım, sonuç ne olacak.
G goedutr Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 46 15 Ocak 2014 #26 Şimdi denedim malesef sonuç aynı.
Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 15 Ocak 2014 #27 Yükledikten sonra sistemi reset'ledin mi?
G goedutr Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 46 15 Ocak 2014 #28 Evet resetledim . Teknik servisi aradım onlarda getir bakalım diyor ama 6 saat yol uzak . - - - Güncellendi - - - Az önce IRS den baktım iki harddisk de SATA aktarım hızı 3GB/sn olarak görünüyor acaba bir sıkıntı yok mu burada?
Evet resetledim . Teknik servisi aradım onlarda getir bakalım diyor ama 6 saat yol uzak . - - - Güncellendi - - - Az önce IRS den baktım iki harddisk de SATA aktarım hızı 3GB/sn olarak görünüyor acaba bir sıkıntı yok mu burada?
Haluk Sekendiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Yer Konya Daha fazla Meslek Editör 15 Ocak 2014 #29 BIOS'u fabrika ayarlarına (Default) getirip tekrar dene.
G goedutr Hectopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 46 15 Ocak 2014 #30 Denedim oda olmadı. Bende sanki sizin dediklerinizi çürütmeye çalışıyormuşum gibi oldu.