Selam arkadaşlar,
4 RAM arasında kaldım. 3600 MHz, RGB 1000 TL civarı seçeneklerim bunlar. Sistemim B450 Tomahawk Max, 5600X işlemci olacak.
Aralarında CL değeri en düşük olan Kingston, ilk bakışta en mantıklısı o gibi duruyor, çiplerini vs. tam bilmiyorum. OC belki deneyebilirim fakat standart performansları daha önemli şu an için.
Desteğiniz için teşekkürler.
https://www.sinerji.gen.tr/kingston-16gb-2x8-hyperx-fury-rgb-3200mhz-cl16-ddr4-ram-hx432c16fb3ak216-p-36746 Bu RAM'leri kullanıyorum. En iyi çipler Samsung'unmuş. Bu RAM'ler ne kullanıyor?
hayır. qvl listesinmde değilse, üretici firmanın o ramleri senin anakartında test etmediği anlamına gelir. bu listede olması kafanın ekstra rahat etmesi üretici tarafından test edilip onaylanmış olması demek
hayır. qvl listesinmde değilse, üretici firmanın o ramleri senin anakartında test etmediği anlamına gelir. bu listede olması kafanın ekstra rahat etmesi üretici tarafından test edilip onaylanmış olması demek
Hocam şimdi farkettim, sizin attığınız önceki nesil tomahawk için, bendeki versiyon tomahawk max.
Tomahawk max uyumluluk listesinde hyperx mevcut sadece, sanırım o mantıklı olacak o zaman.
Hocam şimdi fark ettim, sizin attığınız önceki nesil Tomahawk için, bendeki versiyon Tomahawk Max.
Tomahawk Max uyumluluk listesinde HyperX mevcut sadece, sanırım o mantıklı olacak o zaman.