Kingston Hyperx XMP 2*4 Ram 1600 MHZ Nasıldır?

Yok dostum bugün siparişini verdim. 1600 mhz değil mi bu ramler nasıl 1333 mhz' de çalışıyor.

Xmp ram özelliği bios' ta default olarak kapalı olduğundan bu özelliği açmak gerekiyor. Çok basit bir işlem. Sadece xmp ram profile enable yapıyorsunuz ve 1600 mhz oluyor ramler. Tabii her anakartta olmayabilir.

Xmp ram özelliği bios' ta default olarak kapalı olduğundan bu özelliği açmak gerekiyor. Çok basit bir işlem. Sadece xmp ram profile enable yapıyorsunuz ve 1600 mhz oluyor ramler. Tabii her anakartta olmayabilir.
Anakartın neydi hocam? Ben Z 97 PC Mate aldım. Tesekkürler hocam bilgi için yalnız.

Hocam peki Ram'lerin kaç mhz' de çalıştığını nerden görebilirim ya da hangi program ile?

Ben Speccy adlı programdan görmüştüm. Unutmayın orada yazan 800 mhz ise 2 ile çarpılır. Yani 800 yazması lazım Speccy' de. Daha düşük ise bios' tan halledersiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı