Kingston Hyperx XMP 2*4 Ram 1600 MHZ Nasıldır?

Benim ram' ler. Onu bırak ta bios' tan xmp özelliğini açmayı unuttuğum için 2-3 ay 1333 mhz olarak kullandım. Sen açtın değil mi biostan xmp' i ?

Benim ram' ler. Onu bırak ta bios' tan xmp özelliğini açmayı unuttuğum için 2-3 ay 1333 mhz olarak kullandım. Sen açtın değil mi biostan xmp' i ?
Yok dostum bugün siparişini verdim. 1600 mhz değil mi bu ramler nasıl 1333 mhz' de çalışıyor.

Yok dostum bugün siparişini verdim. 1600 mhz değil mi bu ramler nasıl 1333 mhz' de çalışıyor.

Xmp ram özelliği bios' ta default olarak kapalı olduğundan bu özelliği açmak gerekiyor. Çok basit bir işlem. Sadece xmp ram profile enable yapıyorsunuz ve 1600 mhz oluyor ramler. Tabii her anakartta olmayabilir.

Xmp ram özelliği bios' ta default olarak kapalı olduğundan bu özelliği açmak gerekiyor. Çok basit bir işlem. Sadece xmp ram profile enable yapıyorsunuz ve 1600 mhz oluyor ramler. Tabii her anakartta olmayabilir.
Anakartın neydi hocam? Ben Z 97 PC Mate aldım. Tesekkürler hocam bilgi için yalnız.

Hocam peki Ram'lerin kaç mhz' de çalıştığını nerden görebilirim ya da hangi program ile?

Ben Speccy adlı programdan görmüştüm. Unutmayın orada yazan 800 mhz ise 2 ile çarpılır. Yani 800 yazması lazım Speccy' de. Daha düşük ise bios' tan halledersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…