Elektronik Kingston KC3000 1.634 TL

Merhaba arkadaşlar dünden beri sipariş onaylanmayınca işkillenip arama yaptım, hata vs deyip sipariş iptalimi istediler ve ellerinde stok olmadigini belirttiler, bu yuzden N11 ile iletişime geçtim ve 150TL alt limitsiz kupon aldım. Yapacak bir şey yok güvenilir satıcı her zaman önemli yine anladım.

Hocam başka mağazadan alın. Elmacık ve ptd bilişim iyidir. Ben elmacıktan aldım.
 
Merhaba. Ben de Elmacık mağazasından aldım ancak karton kutuda gelmesi gerekmiyor mu? Saydam bir kutuda geldi. Orijinal olup olmadığını nasıl anlayacağım?
 
Niye kutusuz yollanmis bilmiyorum ama site güvenilir.Kingston ssd uygulamasinda gözüküyorsa ssd sorun yoktur.
Az önce ''SSD, Flash ve Sabit Diskler'' bölümüne daha ayrıntılı bir konu açtım. Konu onaylanınca göz atabilirsiniz. Ssd'yi bilgisayara takmadım. Orijinal olmadığını bilgisayara takmadan anlamamın bir yolunu bulabilsem direkt iade edip etmeyeceğime karar vereceğim. Bilgisayara taksam sistem yüklemem gerekecek içine.
 
Hocam bu kuponları nasıl ve nereden alıp buluyorsunuz. Hadi şimdi ayıp ettiklerini telafi için size 150TL kupon vermişler de öncesinde nasıl vardı kuponunuz? Teşekkürler
Hocam tık hızı diye belirli alt limite göre sınırlı sayıda kupon dağıtıyorlar.09.00,14.00,20.00 genelde dagittigi zamanlar bu saatlerdir. Suan devam etmiyor gibi ama n11 bildirimlerini acin mutlaka kupon oldugu zaman bildirim atar.
 
Hocam tık hızı diye belirli alt limite göre sınırlı sayıda kupon dağıtıyorlar.09.00,14.00,20.00 genelde dagittigi zamanlar bu saatlerdir. Şu an devam etmiyor gibi ama N11 bildirimlerini acin mutlaka kupon oldugu zaman bildirim atar.

Teşekkürler hocam, Ben de yükleyeyim madem gelirse almaya çalışırım :) peki kupon biriktirme oluyor mu?
 
Teşekkürler hocam, Ben de yükleyeyim madem gelirse almaya çalışırım :) peki kupon biriktirme oluyor mu?
Hocam sınırlı kuponlarda olmuyor maalesef ya tükeniyor ya da gün sonuna kadar geçerliliği oluyor ama N11 kupon konusunda çok iyi bir alisveris uygulaması sana özel şeklinde de bir çok kupon veren bir uygulama.Şuan mesela kuponlarım böyle.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_5614.png
    IMG_5614.png
    145,1 KB · Görüntüleme: 15
Hocam sınırlı kuponlarda olmuyor maalesef ya tükeniyor ya da gün sonuna kadar geçerliliği oluyor ama N11 kupon konusunda çok iyi bir alisveris uygulaması sana özel şeklinde de birçok kupon veren bir uygulama. Şu an mesela kuponlarım böyle.

Maşallah hocam Allah arttırsın, ben de yükledim çok teşekkür ederim :)
 

Geri
Yukarı