Forum hası Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 483 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 En azından konuya birini yönlendirip cevap alabildim. teşekkür ederim.
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 5 14 Ekim 2024 #2 Forum hası dedi: En azından konuya birini yönlendirip cevap alabildim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Görsel gösterirseniz değerleri bakabiliriz başlıkta yazdığı gibi bir şey demek zor. Artı 0 Eksi
Forum hası dedi: En azından konuya birini yönlendirip cevap alabildim. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Görsel gösterirseniz değerleri bakabiliriz başlıkta yazdığı gibi bir şey demek zor.
KS KS Forum hası Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 483 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #3 GhostOps dedi: Görsel gösterirseniz değerleri bakabiliriz başlıkta yazdığı gibi bir şey demek zor. Genişletmek için tıkla... Hocam görsel gerektiren bir şey yoktu. değerler normal. sadece görev yöneticisinde yük altında ms 0, boşta 20-30 oluyordu. normal midir? Artı 0 Eksi
GhostOps dedi: Görsel gösterirseniz değerleri bakabiliriz başlıkta yazdığı gibi bir şey demek zor. Genişletmek için tıkla... Hocam görsel gerektiren bir şey yoktu. değerler normal. sadece görev yöneticisinde yük altında ms 0, boşta 20-30 oluyordu. normal midir?
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 5 14 Ekim 2024 #4 Forum hası dedi: Hocam görsel gerektiren bir şey yoktu. Değerler normal. Sadece görev yöneticisinde yük altında ms 0, boşta 20-30 oluyordu. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Ms derken gecikme değerini mi bahsettiniz pek anlamadım. Artı 0 Eksi
Forum hası dedi: Hocam görsel gerektiren bir şey yoktu. Değerler normal. Sadece görev yöneticisinde yük altında ms 0, boşta 20-30 oluyordu. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Ms derken gecikme değerini mi bahsettiniz pek anlamadım.
KS KS Forum hası Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 483 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #5 GhostOps dedi: Ms derken gecikme değerini mi bahsettiniz pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, görev yöneticisinde görünen değer. Artı 0 Eksi
GhostOps dedi: Ms derken gecikme değerini mi bahsettiniz pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, görev yöneticisinde görünen değer.