Kingston NV1 SNVS/500G SSD iyi midir?

İntel Antisi

Picopat
Gaming Gecesi'nden bir tane Kingston NV1 SNVS/500G 500GB 2100/1700MB/s PCIe NVMe M.2 SSD aldım. Biraz SSD cahiliyim kusuruma bakmayın. DRAM mevzuları falan filan bu M.2 SSD beni üzer mi?

Kingston yazıyorsa gözünüz kapalı alabilirsiniz.Şu anlık bir sorunu yok fakat çok tercih edilmiyor bahsettiğiniz model.

O kadar bütçem yoktu malesef ancak bu DRAM konusu tam olarak nedir bana anlatabilir misiniz?
RAM gibi, yüksek hızlı çalışan bir bellek. Önbellek görevi görür, önbelleğe alınan dosyalar daha hızlı okunup yazılır. Ayrıca DRAM bulunduran SSD'lerde NAND yongalar daha az yorulur, dolayısıyla SSD'nin ömrü artar, performansı kolay kolay düşmez.

Bu arkadaş en iyi anlatan. cr @Rambo Okan Güler

RAM gibi, yüksek hızlı çalışan bir bellek. Önbellek görevi görür, önbelleğe alınan dosyalar daha hızlı okunup yazılır. Ayrıca DRAM bulunduran SSD'lerde NAND yongalar daha az yorulur, dolayısıyla SSD'nin ömrü artar, performansı kolay kolay düşmez.

Bu arkadaş en iyi anlatan. cr @Rambo Okan Güler
A2000'de DRAM vardı, benim modelimde mevcut mu?

Maalesef. O kadar önemli bir özellik değil ama SSD'yi ısıtmayarak performans sağlattırıyor. Dramli SSD'ler ateş pahası zaten. 1300-2000 arası.

Sağlık olsun.

Maalesef. O kadar önemli bir özellik değil ama SSD'yi ısıtmayarak performans sağlattırıyor. Dramli SSD'ler ateş pahası zaten. 1300-2000 arası.
Ya aslında böyle olması daha iyi laptopum Monster olduğu için yanıyor. Hızlı olmasına gerek yok program oyun falan kurucam zaten içine.

Ya aslında böyle olması daha iyi laptopum Monster olduğu için yanıyor.

Ben Excalibur abim Monster kullanıcısı utanmasak laptopun fan girişlerine buz bağlayacağız. Bende fazla sorun yok da RDR2 de fişek. Sizin için dram SSD daha mantıklı olabilirmiş ama bu SSD de düşük güç tüketimiyle laptoplara hitap ediyor her türlü mantıklı seçim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı