Kingston NV2 1 TB SNV2S alınır mı?

NV2'nin okuma yazma hizlarina baktiniz mi hic? Cunku vadettigi degerler PCI-e 3.0 kapsaminda. Bu diskin 4.0 olmasinin tek sebebi, bunyesinde bulunan Phison E21T kontrolcunun PCI-e 4.0 destekli olmasi. Yoksa okuma yazma hizi cogu 3.0 diskten bile geride.

DRAM bulunmayan bir modele +300 TL vermenin anlami yok. Okuma yazmanin onemini de sadece cok sik dosya transferi yapan birisi fark eder. O durumdaki birisi zaten iki diski de almaz.

Exceria G2, sistem diski olarak daha iyi bir secim. Okuma yazma gibi kullanim alani dar olan bir tercih meselesini, her diskte olmasi gereken donanima (DRAM) tercih edecek degiliz. Sen ediyorsan edebilirsin.

Dram'e eş değer hmb bulunuyor, dediğiniz gibi kullanım amacına göre tercih edilmeli.

DRAM'e eş değer HMB bulunuyor, dediğiniz gibi kullanım amacına göre tercih edilmeli.
DRAM ile HMB eş değer şeyler değil. DRAM direkt donanım. HMB ise RAM'den elde edilen sanal bir DRAM Cache.

Dram'e eş değer hmb bulunuyor, dediğiniz gibi kullanım amacına göre tercih edilmeli.
F/P gibi geldi gözüme 500 hd + 1 tb bunu kullanıcam aldım şuan bekliyorum gelmesini m2 ssd e hem işletim sistemi hem genel olarak depolamada kullanmak istiyorum mantıklı olur mu?

F/P gibi geldi gözüme 500 HD + 1 TB bunu kullanacağım aldım şu an bekliyorum gelmesini M.2 SSD'e hem işletim sistemi hem genel olarak depolamada kullanmak istiyorum mantıklı olur mu?

İşletim sistemi kuracaksanız Exceria G2 alın. @BerkayZ87 hocamın dediği gibi bu dram hmbden çok daha iyi. Fiyatı da daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…