Kingston NV2 M.2 SSD alınır mı?

l0st

Picopat
Daha fazla  
Samsung ile arasında 1500 lira gibi bir fark var. Anakartım PCI-e 3.0 sizce Samsung almama gerek var mıdır yoksa Kingston gayet iyi midir? Oyun amaçlı kullanıyorum.

Almayı düşündüğüm M.2 SSD:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bozulma riski mekanik diske göre fazla olan ve yazma ömrü duruma göre değişkenlik gösteren bir parçada 2 TB almazdım. 1 TB üstü nvme disklerde bana göre anlamsız. Keza ssdlerde aynı.

Acer'i sevmem fakat şuan ki laptopda 2 nvme yuvası ve 1 tane ssd(hdd) yuvası var. 2 tane nvme takılı, 1 tanede normal hdd. O kadar muhteşem bir şey ki bu durum. Yedekleme hep klasik hdd ile yapıyorum yazma hızı 120 mb/sn felan. Yetiyor. Hızlı işlemler içinde 512 gblik nvmeler devrede. Sistem çökse bile önemli dosyalar hep hdd'de duruyor.

Belki de bütçenize uygun dramli 1 TB almak daha yararlı olabilir.

Anakartım ASUS ROG STRIX B450F Gaming II. 2 adet M.2 yuvası var diye biliyorum. Bana en az 3TB yer lazım o yüzden 1 adet 1TB 1 adet 2TB M.2 SSD düşünüyorum. SSD ve HDD'den kurtulmak istiyorum artık SATA kabloları kablolama düzenimi bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…