Arkadaşlar fotograf ekledim biraz yavaş onun sebebi ise anakart slotu PCI'e 3.0 X4 SSD PCI'e 4.0 X4 hızında ondan dolayı o hıza biraz takılıyor.
Kingston SSD Manager SSD'yi görmüyor. Acaba sahte mi diye bir düşüncem var. Eğer sahteyse bir bildiğiniz varsa belirtin sizlerde bu SSD'den mevcutsa programla kontrol eder misiniz? SSD'yi görüyor mu?
Recep hocam konuyu netleştirmek için SSD üzerindeki etiketi söksem bir fotograf çekip buraya koysam daha net bilgiler ortaya çıkacagını düşünüyorum "SSD garantisi falan pek umurumda degil sahte veya ilerleyen zamanda bozulsa bile maddi olarak beni zora sokacak şeyler değil" çekip koyayım bari. Görseli ekledim şimdi kontrolcü internette aradım diger Kingston SSD'ler de kullanıldıgını gördüm. NAND bellekler üzerinde Kingston NAND var orijinal olduğunu düşünüyorum.
Bu arada anladığım kadarıyla Kingston NV2 SSD'leri toplama gibi yapmış. Elde ne var XXX kontrolcü. Hangi NAND'lar var XXX Toshiba, Intel, Kingston bunları toplayınca vadedilen hızlara ulaşıyor mu? Evet ulaşıyor, topla hacı gönder gitsin. Bu yongalar kötü degildir tabii ki kalite standartlarını karşılıyordur. Sadece F/P ürün çıkarmak için bu tür SSD'ler üretmiş olabilir.