Kingston NV2 snv2s, ASUS TUF A15'e uyar mı?

nexN

Hectopat
Yer
Çankaya, Ankara
Daha fazla  
Meslek
BAKT Yönetim Kurulu Başkanı | BAKT Chairman of the executive board
Arkadaşlar iyi günler diliyorum. Başlıkta Kingston markalı SSD, RTX 4050'li ASUS TUF Gaming A15'e uyar mı? Ürün linklerini aşağıya bırakıyorum.

Uyar ama disk iyi değil.
Neden hocam ? İşimi görse yeter benim için. SSD'den öyle ahım şahım bir performans beklemiyorum zaten. Ekstra hızlı olması benim için önemli değil. Ortalama veya ortalamanın üstü bir SSD olsa yeter. Aynı fiyat bandına önerebileceğim başka bir SSD var mıdır hocam ?

Neden hocam ? İşimi görse yeter benim için. SSD'den öyle ahım şahım bir performans beklemiyorum zaten. Ekstra hızlı olması benim için önemli değil. Ortalama veya ortalamanın üstü bir SSD olsa yeter. Aynı fiyat bandına önerebileceğim başka bir SSD var mıdır hocam ?

Şu disk iyidir çıkabilirsen. NV2'dan QLC NAND gelebiliyor, QLC'lerin ömrü genel olarak pek uzun değil.

Ucuz olarak bu da işini görür. NV2 ve Legend 850'nin aksine DRAM bulunduruyor.

Şu disk iyidir çıkabilirsen. NV2'dan QLC NAND gelebiliyor, QLC'lerin ömrü genel olarak pek uzun değil.

Hocam aslında 500 GB bile olsa yeter benim için. 500GB önerebileceğin uygun fiyatlı bir SSD var mıdır peki ? Bir de hocam attığın linkteki Kioxia'nin okuma ve yazma hızı çok düşük değil mi ? Oyun için kullanacağım SSD'yi.

Hocam orda mısınız ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı