Y yupo Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2 29 Ağustos 2023 #1 SSD veya HDD modeli Kingston NV2 Anakart Monster abra a7 v14.3 Stomvme aygıt başatılamadı hatası veriyor SSD BIOS'ta da gözükmüyor SSD mi bozuldu anakart mı?
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.529 Çözümler 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #2 yupo dedi: Stomvme aygıt başatılamadı hatası veriyor SSD BIOS'ta da gözükmüyor SSD mi bozuldu anakart mı? Genişletmek için tıkla... SSD BIOS'ta görünmüyorsa SSD arızalıdır. Bundan önce bir işlem yaptınız mı? Artı 0 Eksi
yupo dedi: Stomvme aygıt başatılamadı hatası veriyor SSD BIOS'ta da gözükmüyor SSD mi bozuldu anakart mı? Genişletmek için tıkla... SSD BIOS'ta görünmüyorsa SSD arızalıdır. Bundan önce bir işlem yaptınız mı?
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 Başka bir porta takıp deneyebilir misin? Belki sadece portu bozulmuştur. Artı 0 Eksi
Lotuzka Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 137 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd ryzen 3 3100 Gigabyte a320m 16gb Kingston Fury Beast Amd Rx580 8gb Kumanda ve kablosuz kontrol ARGB kasa Düşük donanım oyun bilgisayarı Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #4 yupo dedi: Stomvme aygıt başatılamadı hatası veriyor SSD BIOS'ta da gözükmüyor SSD mi bozuldu anakart mı? Genişletmek için tıkla... SSD başka porta takıp deneyiniz. SATA kablosunu çıkartım bezle uçlarını silin. SSD SATA kablosunu değiştirip deneyiniz. BIOS ayarlarını sıfırlayınız. Bilgisayar ayarlarını kurcalayın gerekirse format atın. İnşallah çalışır. Artı 0 Eksi
yupo dedi: Stomvme aygıt başatılamadı hatası veriyor SSD BIOS'ta da gözükmüyor SSD mi bozuldu anakart mı? Genişletmek için tıkla... SSD başka porta takıp deneyiniz. SATA kablosunu çıkartım bezle uçlarını silin. SSD SATA kablosunu değiştirip deneyiniz. BIOS ayarlarını sıfırlayınız. Bilgisayar ayarlarını kurcalayın gerekirse format atın. İnşallah çalışır.
KS KS Y yupo Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2 29 Ağustos 2023 #5 ahmttrn60 dedi: SSD BIOS'ta görünmüyorsa SSD arızalıdır. Bundan önce bir işlem yaptınız Genişletmek için tıkla... İşlem yapmadım hiç Lotuzka dedi: SSD başka porta takıp deneyiniz. SATA kablosunu çıkartım bezle uçlarını silin. SSD SATA kablosunu değiştirip deneyiniz. BIOS ayarlarını sıfırlayınız. Bilgisayar ayarlarını kurcalayın gerekirse format atın. İnşallah çalışır. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar monster abra a7 v14.3 ssd kingston garanti için türkiye servisi yok galiba Lotuzka dedi: SSD başka porta takıp deneyiniz. SATA kablosunu çıkartım bezle uçlarını silin. SSD SATA kablosunu değiştirip deneyiniz. BIOS ayarlarını sıfırlayınız. Bilgisayar ayarlarını kurcalayın gerekirse format atın. İnşallah çalışır. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar monster abra a7 v14.3 ssd kingston garanti için türkiye servisi yok galiba EKD552 dedi: Başka bir porta takıp deneyebilir misin? Belki sadece portu bozulmuştur. Genişletmek için tıkla... Maalesef boş portum yok teşekkürler öneriniz için EKD552 dedi: Başka bir porta takıp deneyebilir misin? Belki sadece portu bozulmuştur. Genişletmek için tıkla... Maalesef boş portum yok teşekkürler öneriniz için Artı 0 Eksi
ahmttrn60 dedi: SSD BIOS'ta görünmüyorsa SSD arızalıdır. Bundan önce bir işlem yaptınız Genişletmek için tıkla... İşlem yapmadım hiç Lotuzka dedi: SSD başka porta takıp deneyiniz. SATA kablosunu çıkartım bezle uçlarını silin. SSD SATA kablosunu değiştirip deneyiniz. BIOS ayarlarını sıfırlayınız. Bilgisayar ayarlarını kurcalayın gerekirse format atın. İnşallah çalışır. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar monster abra a7 v14.3 ssd kingston garanti için türkiye servisi yok galiba Lotuzka dedi: SSD başka porta takıp deneyiniz. SATA kablosunu çıkartım bezle uçlarını silin. SSD SATA kablosunu değiştirip deneyiniz. BIOS ayarlarını sıfırlayınız. Bilgisayar ayarlarını kurcalayın gerekirse format atın. İnşallah çalışır. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar monster abra a7 v14.3 ssd kingston garanti için türkiye servisi yok galiba EKD552 dedi: Başka bir porta takıp deneyebilir misin? Belki sadece portu bozulmuştur. Genişletmek için tıkla... Maalesef boş portum yok teşekkürler öneriniz için EKD552 dedi: Başka bir porta takıp deneyebilir misin? Belki sadece portu bozulmuştur. Genişletmek için tıkla... Maalesef boş portum yok teşekkürler öneriniz için