Çözüldü Kingston NV3 SSD Prime B450M-K II anakart ile uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BenAkiff

Hectopat
Daha fazla  
Amazon'dan 1TB SSD almak istiyorum ama tam olarak teknolojisinden anlamadığım için uyar mı uymaz mı bilmiyorum. Uymazsa başka SSD önerir misiniz? (Kingston olursa hoş olur, olmazsa canınız sağ olsun)

SSD link:

Anakart link:

Çözüm
Amazon'dan 1TB SSD almak istiyorum ama tam olarak teknolojisinden anlamadığım için uyar mı uymaz mı bilmiyorum. Uymazsa başka SSD önerir misiniz? (Kingston olursa hoş olur, olmazsa canınız sağ olsun)

SSD link:

Anakart link:

Uygun takabilirsiniz ama anakartınız gen 3 desteği olduğu için SSD'nin sağladığı hızları sağlayamazsınız gen 3 hızını sağlar.

SSD link:

Anakart link:
Uyumlu

SSD link:

Anakart link:

Uygun takabilirsiniz ama anakartınız gen 3 desteği olduğu için SSD'nin sağladığı hızları sağlayamazsınız gen 3 hızını sağlar.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı