İşlemcim Ryzen 3 3300X. 400 MHz OC performans anlamında oyunlarda bir şey kazandırır mı? Yoksa boşa mı olur?Biraz zor ama yapılabilir. Birisi Hynix AFR diğeri Micron H-Die.
Kazandırır. 3200 deneyebiliriz. ZenTimings indirip ekran görüntüsü atar mısınız?İşlemcim Ryzen 3 3300X. 400 MHz OC performans anlamında oyunlarda bir şey kazandırır mı? Yoksa boşa mı olur?
Kazandırır. 3200 deneyebiliriz. ZenTimings indirip ekran görüntüsü atar mısınız?
Önce ProcODT ayarını 43.6 Ohm yapıp 5-10 dakika test eder misiniz? 1usmus_v3 seçin, testin bitmesini beklemenize gerek yok. Cycles kısmı 2 olunca bırakabilirsiniz. Errors kısmında 0 yazıyorsa böyle devam etmemiz daha iyi olur.
ProcODT ayarını nasıl değiştireceğim?Önce ProcODT ayarını 43.6 Ohm yapıp 5-10 dakika test eder misiniz? 1usmus_v3 seçin, testin bitmesini beklemenize gerek yok. Cycles kısmı 2 olunca bırakabilirsiniz. Errors kısmında 0 yazıyorsa böyle devam etmemiz daha iyi olur.
Rehber: TestMem5 Kurulumu
Konularda sürekli anlatmak istemediğimden direkt böyle bir konu açıp ihtiyaç duyduğumda linkini atmaya karar verdim. Memtest86 önermek yerine bu konuyu atabilirsiniz. :) Öncelikle buradan dosyayı indirip RAR arşivinden çıkartıyoruz...www.technopat.net
BIOS'taki arama kısmına ProcODT yazabilirsin veya tCL, tRCDRD vs.leri değiştireceğimiz kısımdadır.ProcODT ayarını nasıl değiştireceğim?
Maalesef yok. Dediğiniz tCL kısmına baktım orda da bulunmuyor.BIOS'taki arama kısmına ProcODT yazabilirsin veya tCL, tRCDRD vs.leri değiştireceğimiz kısımdadır.
Değiştiremiyorsan veya bulamıyorsan anakart A serisi olduğundan olmayabilir ama vardır diye düşünüyorum.
Tamamdır hocam.Maalesef yok. Dediğiniz tCL kısmına baktım orda da bulunmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.