Kingston SSD alınır mı?

MMahmut

Kilopat
SSD veya HDD modeli
Kingston NV2 1TB
Merhaba HP Pavilion 16 0029NT bilgisayarında Kioxia 500 GB SSD kullanılıyor fakat bu bana yetmiyor ve 1 TB'a yükseltmeye karar verdim acaba bu SSD alınır mı? Ne dersiniz?

Bu modele bakabilirsiniz onun yerine.
Bütçe artarsa:

Dostum bütçeyi arttırıp bu ssd yi (samsung evo) yapıştır bencede. Ben bir kaç saat önce verdim siparişini Depolama yada kurulum farketmez. Her zaman iyi bir ssdye yatırım yapmakta fayda var.

Merhaba HP Pavilion 16 0029NT bilgisayarında Kioxia 500 GB SSD kullanılıyor fakat bu bana yetmiyor ve 1 TB'a yükseltmeye karar verdim acaba bu SSD alınır mı? Ne dersiniz?

Eki Görüntüle 1771463
Çöp bu. Kioxia Exceria G2 alın en ucuz olarak. Bütçe varsa:

Not: Sakın Samsung 980 almayın.

Depoloma için mi kullancaksın Windows mu kuracaksın?

Depolama için kullanacağım. Çok fazla oyun var artık yetmiyor 500 GB.

Dostum bütçeyi arttırıp bu SSD'yi (Samsung EVO) yapıştır bence de. Ben birkaç saat önce verdim siparişini depolama ya da kurulum fark etmez. Her zaman iyi bir SSD'ye yatırım yapmakta fayda var.

Zaten aklımda Samsung vardı bu yorumlardan sonra kesin emin oldum. Samsunga bakacağım. Çok teşekkür ederim.

https://www.hepsiburada.com/kioxia-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.81.1
Aynı fiyata DRAM'li SSD varken bence almayın. Daha ucuz olsa depolama için önerilebilirdi.

Zaten aklımda Samsung vardı bu yorumlardan sonra kesin emin oldum. Samsunga bakacağım. Çok teşekkür ederim.

Bence işletim sistemini de Samsung'a kurun. Üstte attığım 970 Evo Plus'ı alın. Sakın gidip 980 almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…