Merhaba HP Pavilion 16 0029NT bilgisayarında Kioxia 500 GB SSD kullanılıyor fakat bu bana yetmiyor ve 1 TB'a yükseltmeye karar verdim acaba bu SSD alınır mı? Ne dersiniz?
Merhaba HP Pavilion 16 0029NT bilgisayarında Kioxia 500 GB SSD kullanılıyor fakat bu bana yetmiyor ve 1 TB'a yükseltmeye karar verdim acaba bu SSD alınır mı? Ne dersiniz?
Dostum bütçeyi arttırıp bu ssd yi (samsung evo) yapıştır bencede. Ben bir kaç saat önce verdim siparişini Depolama yada kurulum farketmez. Her zaman iyi bir ssdye yatırım yapmakta fayda var.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Dostum bütçeyi arttırıp bu SSD'yi (Samsung EVO) yapıştır bence de. Ben birkaç saat önce verdim siparişini depolama ya da kurulum fark etmez. Her zaman iyi bir SSD'ye yatırım yapmakta fayda var.