Merhaba HP Pavilion 16 0029NT bilgisayarında Kioxia 500 GB SSD kullanılıyor fakat bu bana yetmiyor ve 1 TB'a yükseltmeye karar verdim acaba bu SSD alınır mı? Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1771463
Dostum bütçeyi arttırıp bu ssd yi (samsung evo) yapıştır bencede. Ben bir kaç saat önce verdim siparişiniBu modele bakabilirsiniz onun yerine.
Bütçe artarsa:![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çöp bu. Kioxia Exceria G2 alın en ucuz olarak. Bütçe varsa:Merhaba HP Pavilion 16 0029NT bilgisayarında Kioxia 500 GB SSD kullanılıyor fakat bu bana yetmiyor ve 1 TB'a yükseltmeye karar verdim acaba bu SSD alınır mı? Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1771463
Depoloma için mi kullancaksın Windows mu kuracaksın?
Dostum bütçeyi arttırıp bu SSD'yi (Samsung EVO) yapıştır bence de. Ben birkaç saat önce verdim siparişinidepolama ya da kurulum fark etmez. Her zaman iyi bir SSD'ye yatırım yapmakta fayda var.
Depolama için kullanacağım. Çok fazla oyun var artık yetmiyor 500 GB.
Zaten aklımda Samsung vardı bu yorumlardan sonra kesin emin oldum. Samsunga bakacağım. Çok teşekkür ederim.
Bence işletim sistemini de Samsung'a kurun. Üstte attığım 970 Evo Plus'ı alın. Sakın gidip 980 almayın.Depolama için kullanacağım. Çok fazla oyun var artık yetmiyor 500 GB.
Zaten aklımda Samsung vardı bu yorumlardan sonra kesin emin oldum. Samsunga bakacağım. Çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.