SSD'yi sistem ile birlikte almıştim montaji vatan bilgisayar yapmıştı. Farklı programlarda benchmark sonuclarinda 170-180 mb okuma 81 mb yazma degerlerini goruyorum tabi bu ambalaj uzerinde yazan degerlerin cok altinda degerler. SSD'yi geri verip samsung 840 evo almalı mıyım? Teknik servis kendi yapacagı testlerde sizce ne karara varır?
Buna benzer deneyimi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Anakart olarak z97 gaming 5 kullaniyorum asus gtx 970 sata portlarinin uzerine denk geliyor portlari tam olarak goremiyorum, kendi bagladigim hard diskim bile testte 190 mb okuma sonucu verdi.
Şuanda evde olmadigimdan portlari kontrol edemiyorum.
V300 malesef çok iyi bir SSD değil, değiştirme imkanın varsa yap. Eğer 120GB kullanıyorsan 180MB/s okuma ve 133MB/s yazma hızlarını görmen gerekiyor muhtemelen. Kendi sitesinde yazan bu.
Okuma hızı normal fakat yazma hızı düşük eğer 120GB kullanıyorsan. Şu aşağıdaki linkte bir yazılım güncellemesi mevcut, onu kurup bir daha dene istersen.