Kingston SSDNow V300 Yavaşlığı

Kankırıboy

Hectopat
Daha fazla  
SSD'yi sistem ile birlikte almıştim montaji vatan bilgisayar yapmıştı. Farklı programlarda benchmark sonuclarinda 170-180 mb okuma 81 mb yazma degerlerini goruyorum tabi bu ambalaj uzerinde yazan degerlerin cok altinda degerler. SSD'yi geri verip samsung 840 evo almalı mıyım? Teknik servis kendi yapacagı testlerde sizce ne karara varır?

Buna benzer deneyimi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart olarak z97 gaming 5 kullaniyorum asus gtx 970 sata portlarinin uzerine denk geliyor portlari tam olarak goremiyorum, kendi bagladigim hard diskim bile testte 190 mb okuma sonucu verdi.

Şuanda evde olmadigimdan portlari kontrol edemiyorum.

Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim şu şekilde ekran karti portlarin uzerini kapatiyor

SSDNow | Tüketici | Katı Hal Sürücüleri| Kingston

V300 malesef çok iyi bir SSD değil, değiştirme imkanın varsa yap. Eğer 120GB kullanıyorsan 180MB/s okuma ve 133MB/s yazma hızlarını görmen gerekiyor muhtemelen. Kendi sitesinde yazan bu.

1.jpg

2 programla da yaptığım testlerde aşağıdaki sonuçları elde ettim ne düşünüyorsunuz sizce normal mi yoksa geri vermeli miyim?
99mAq8.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı