E Emre Aslan100 Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 403 Çözümler 1 16 Kasım 2020 #1 Merhabalar. Bugün SSD için birkaç test yaptım. Performans görsellerini aşağıya bıraktım. Pek bilmediğim için kendim yorum yapamadım. SSD'm sağlıklı bir şekilde çalışıyor mu? Kullandığım SSD: Kingston SUV400S37480GB. Dosya Ekleri ssd 1.png 11,4 KB · Görüntüleme: 57 ssd 2.png 26,8 KB · Görüntüleme: 67 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2020
Merhabalar. Bugün SSD için birkaç test yaptım. Performans görsellerini aşağıya bıraktım. Pek bilmediğim için kendim yorum yapamadım. SSD'm sağlıklı bir şekilde çalışıyor mu? Kullandığım SSD: Kingston SUV400S37480GB.
Çözüm A A Assecreed 16 Kasım 2020 Emre Aslan100 dedi: Kaç TB Yazdın derken? Genişletmek için tıkla... Diske kaç TB veri yazdığınızı soruyor. 25TB veri yazmışsınız. Diskin okuma ve yazma hızı iyi. Lyrinx dedi: SSD'yi kaç ay kullandın ve toplam kaç TB yazdın? Genişletmek için tıkla... Bu bilgiler programda yazıyor.
Emre Aslan100 dedi: Kaç TB Yazdın derken? Genişletmek için tıkla... Diske kaç TB veri yazdığınızı soruyor. 25TB veri yazmışsınız. Diskin okuma ve yazma hızı iyi. Lyrinx dedi: SSD'yi kaç ay kullandın ve toplam kaç TB yazdın? Genişletmek için tıkla... Bu bilgiler programda yazıyor.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #11 Emre Aslan100 dedi: Yoksa bu SSD beni 1 yıl daha götürür mü? Genişletmek için tıkla... Götürür. Güncellemek size kalmış. Yer yetmediği zaman yeni bir disk alırsınız. Artı 0 Eksi
Emre Aslan100 dedi: Yoksa bu SSD beni 1 yıl daha götürür mü? Genişletmek için tıkla... Götürür. Güncellemek size kalmış. Yer yetmediği zaman yeni bir disk alırsınız.