Kingston v300 Performansı!

Senin anakartta SATA II yokmuş zaten, 6 tane SATA III varmış. Neden bu kadar düşük çıkmış anlamadım doğrusu. Bios update yapsan düzelir mi bilmem. Bir vatanbilgisayar'a götürüp göstertsen iyi olur aslında orada Bios update yaparlar herhalde. Ben pek anlamadığımdan nasıl yapılıyor çok iyi bilmiyorum.

Bios update'i kendim yapabilirim. Onu da denerim ama son sürüm sanırım.

Şu anda kutusunu buldum arkadaşlar ürünün. Oh bee. Nasıl rahatladım anlatamam! Sata bağlantısını da kontrol ettikten sonra hala sorun devam ediyorsa yarın gidip iade ediyorum ürünü!

Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Ekleme: Kesinlikle iade ediyorum, kaçarı yok.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar ürünü iade etmiş bulunmaktayım. Direkt olarak değiştirmediler. Servise gidip kontrol edilmesi gerekiyor diye ürünü elimden aldılar. Yaklaşık bir hafta sonra müşteri hizmetlerini aradığımda yenisi ile değiştirildiğini öğrendim.

Bana değişim ya da iade gibi bir seçenek sunulmadığını ve ben değişim istemediğimi belirttim. Sonra gidip müşteri hizmetleri ile kendim görüştüm ve iade edip farklı bir ürün satın almak istediğimi belirttim. Bana ürün yerine, ürünün fiyatı dahilinde indirim kuponu sağlandı.

Bu haftasonu ürünler indirime girdiğinde Samsung Evo 840 almayı düşünüyorum. Sadece süreç hakkında insanları bilgilendirmek için bu bilgileri burada yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar ürünü iade etmiş bulunmaktayım. Direkt olarak değiştirmediler. Servise gidip kontrol edilmesi gerekiyor diye ürünü elimden aldılar. Yaklaşık bir hafta sonra müşteri hizmetlerini aradığımda yenisi ile değiştirildiğini öğrendim.

Bana değişim ya da iade gibi bir seçenek sunulmadığını ve ben değişim istemediğimi belirttim. Sonra gidip müşteri hizmetleri ile kendim görüştüm ve iade edip farklı bir ürün satın almak istediğimi belirttim. Bana ürün yerine, ürünün fiyatı dahilinde indirim kuponu sağlandı.

Bu haftasonu ürünler indirime girdiğinde Samsung Evo 840 almayı düşünüyorum. Sadece süreç hakkında insanları bilgilendirmek için bu bilgileri burada yazıyorum.
Bilgilendirme için sağ olun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı