Kingston taşınabilir SSD okuma/yazma hızı düşük

MasterKing25

Kilopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kart: GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer Beyaz V2 , İşlemci: Ryzen 5800X3D, Anakart: MSI Mag X570S Torpedo Max , Ram: Corsair Vengeance LPX 3600 Mhz 32 GB, Güç Kaynağı: Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD, Monitör: LG 27GN600-B, İşlemci Soğutucusu: Noctua NH-D15, Bilgisayar Kasası: Lian Li Lancool 207 Beyaz, Klavye: Glorious GMMK 2 (96%) Full Size - Beyaz, Mouse: Glorious Forge (Blue) Wireless, Kulaklık: HyperX Cloud III Wireless
Merhaba. Aşağıda linkini bıraktığım Kingston taşınabilir SSD'yi aldım ve USB portuna bağladım okuma ve yazma hızlara saniyede maksimum 400 MB'yi görüyor, geçenlerde Teknobiyotik'in videosundaki kişi saniyede 1 GB yazma hızlarını gördüğünü belirtmiş. Benim de aklıma takıldı acaba Type-C bağlantısı mı gerekli 1 GB hızları görebilmem için? Yoksa Gigabyte B550M DS3H anakartımla da 1 GB hızları görebilir miyim? Veya nasıl bu bahsedilen hızlara ulaşabilirim yazar mısınız?

Bahsettiğim link

Son düzenleyen: Moderatör:
Her USB'nin veri aktarım hızı farklıdır. Büyük ihtimalle Type-C ile 1 GB hız alıyordur.

StandardAlso Known AsMax. Data Transfer Speed
USB 1.1Full Speed USB12 Mbps
USB 2.0Hi-Speed USB480 Mbps
USB 3.2 Gen 1USB 3.0 USB 3.1 Gen 1 SuperSpeed5 Gbps
USB 3.2 Gen 2USB 3.1 USB 3.1 Gen 2 SuperSpeed+ SuperSpeed 10Gbps10 Gbps

Doğrudur şimdi bahsettiğim videoyu birkez daha dikkatli izledim orada USB 3.2 Gen 2 olması gerektiğini söylemiş videoyu çeken arkadaş yoksa benim gibi 400 MB'yi göreceğimizi belirtmiş. Peki sizden nasıl bir Type-C bağlantısı içeren kablo almam gerektiğine dair bilgi alabilir miyim? Yoksa herhangi bir Type-C kablosu işe yarar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı