Kingston USB bellek yazma koruma hatası

YYagiz08

Decapat
Daha fazla  
128 GB'lık bir Kingston belleğim var, G/Ç hatası ve yazma koruması hatası alıyorum. Herhangi bir kilit vs. de yok. Garantiye bakıyorum Türkiye'de tamiri yokmuş sanırsam. Bir çözümü var mıdır?

HOcam bazı videolarda görüyorum, eğer içerisinde kurtarılmaya değecek bir datanız varsa dataları kurtaran ama bu iş için de iyi para alan yerler var. Bellek içindeki çipe özel yöntemlerle direkt bağlanarak içinde ne varsa kopyalayabiliyorlar.

Yok vallahi sadece Windows 11 kurulumu var.

Usbnizin mikrokontrolcüsünü yeniden flashlamayı deneyebilirsiniz, "chipgenius" uygulamasıyla hangi mikrokontrolcüye sahip olduğunu görebilirsiniz ve bazı forumlardan mikrokontrolcüsüne uygun uygulamayı indirip yeniden flashlayabilirsiniz (Low level format atacaktır bu yüzden içinde kurtarmanız gereken veri yoksa kullanabilirsiniz)

flaş bellekler bazen kendini korumaya alır, çözümü yok.
faturası varsa kingston global'e yazın, türkiyedekilere değil. bazen yenisini gönderiyorlar, ama yeni gelen de gümrüğe takılır mı o konuda da emin değilim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…