Kingston UV300 SSD'nin CrystalDiskMark sonucu nasıl?

Jesse Pinkmann

Hectopat
Daha fazla  
1704302793059.png

SSD'nin markası Kingston UV300. okuma ve yazma hızları normal mi?

SSD yorulmuş gibi HDD sentetielden bir bakar mısınız sağlık durumuna.
1704303688214.png

buyrunuz hocam.

SATA 2'ye taktıysan normal sayılır. SATA 3 slotu varsa oraya geçiriver.
Hocam pc'den çok anlamıyorum şimdi şöyle anlatiyim boşta kablo yoktu, eski hdd'm de baya bad sectorlü bi hdd'ydi onu çıkarttım onun kablosunu bu ssd'ye taktım. Anakarta takılı olan kabloyu mu çıkarıp anakartın başka bi slotuna takıcaz? anakart p8h61 m le usb3.0 bu arada.

Eki Görüntüle 2073387
Buyurunuz hocam.

Hocam PC'den çok anlamıyorum şimdi şöyle anlatayım boşta kablo yoktu, eski HDD'm de bayağı bad sectorlü bir HDD'ydi onu çıkarttım onun kablosunu bu SSD'ye taktım. Anakarta takılı olan kabloyu mu çıkarıp anakartın başka bir slotuna takacağız? Anakart P8H61 m le USB3.0 bu arada.

SSD biraz yorulmuş ama daha da sizi götürür siz galiba çok veri sil yükle yapıyorsunuz ya da çok sık format atıyorsunuz.

Eki Görüntüle 2073387
buyrunuz hocam.

Hocam pc'den çok anlamıyorum şimdi şöyle anlatiyim boşta kablo yoktu, eski hdd'm de baya bad sectorlü bi hdd'ydi onu çıkarttım onun kablosunu bu ssd'ye taktım. Anakarta takılı olan kabloyu mu çıkarıp anakartın başka bi slotuna takıcaz? anakart p8h61 m le usb3.0 bu arada.

Gördüğüm kadarıyla SATA 3 slotu yok anakartında. Öyleyse yapacak pek bir şey de yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı