Kinguin sitesi güvenilir mi?

Wanhogdalem

Centipat
Daha fazla  
2013 yapımı hatred oyununu satın alacağım Steam'de uçuk fiyat bu oyun için Kinguin güvenilir mi alsam bir sıkıntı olur mu? Başarım kasan bir oyuncuyum başarımlarda aktif oluyor mu?

Kinguin güvenilirdir ama kendisi satmıyor, satıcılar var satışlarına bak güvenli olduğunu düşündüğün satıcıdan al sorun çıkmaz.

Arada ben de oradan key alıyorum henüz sıkıntı çıkmadı. O sitenin kendisi satmıyor özel satıcılar var, alacağın satıcının puanı yüksekse alabilirsin. Dikkat et alacağın key fiyatı oyunun indirimli fiyatından altta olmasın şüpheli derecede ucuzsa tehlikeli.

2013 yapımı hatred oyununu satın alacağım Steam'de uçuk fiyat bu oyun için Kinguin güvenilir mi alsam bir sıkıntı olur mu? Başarım kasan bir oyuncuyum başarımlarda aktif oluyor mu?

Başarımlar aktif oluyor ve Kinguin'den yaklaşık 50ye yakın oyun aldım kredi kartı ve banka kartıyla. İçinizin rahat olması için sanal kart oluşturarak da alabilirsiniz ya da Eneba sitesinden alabilirsiniz orası daha guvenli bir platform, ama ben defalarca sipariş yaptım herhangi bir güvenlik sorunu görmedim öneririm.

Arada ben de oradan key alıyorum henüz sıkıntı çıkmadı. O sitenin kendisi satmıyor özel satıcılar var, alacağın satıcının puanı yüksekse alabilirsin. Dikkat et alacağın key fiyatı oyunun indirimli fiyatından altta olmasın şüpheli derecede ucuzsa tehlikeli.
Sitedeki ucuz olan çoğu oyunun olayı zaten indirimli fiyattan altta olması. Öyle bile olsa herhangi bir sorun olmaz güvenilir bir site.

Sitedeki ucuz olan çoğu oyunun olayı zaten indirimli fiyattan altta olması. Öyle bile olsa herhangi bir sorun olmaz güvenilir bir site.
Bahsetiğim şey bugüne kadar en alt 40 dolar görmüş bir oyunu 10 dolara falan satanlar. Absürt indirimlerde keyler çalıntı/çalıntı kart ile alınmış olabiliyor ve bir süre sonra oyun hesabınızdan siliniyor olan paranıza oluyor.

Bahsetiğim şey bugüne kadar en alt 40 dolar görmüş bir oyunu 10 dolara falan satanlar. Absürt indirimlerde keyler çalıntı/çalıntı kart ile alınmış olabiliyor ve bir süre sonra oyun hesabınızdan siliniyor olan paranıza oluyor.
Hangnizin sözünü dinliyem ucuzsa sıkıntılı mi değilmi?

Yanlış bilgi

Evet dediğinizi biliyorum ben the Life and suffering of sir brante oyununu 19TL civarına almıştım ama oyunun fiyatı 8 dolar, Steam key olarak Steam hesabınıza oyunu keyle beraber tanittiginiz için oyun hesabınızdan asla silinemez.

Hangnizin sözünü dinliyem ucuzsa sıkıntılı mi değil mi?

Güvenmiyorsanız sanal kart oluşturup satın alın veya Eneba gibi diğer sitelerden satın alın, çözüm basit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangnizin sözünü dinliyem ucuzsa sıkıntılı mi değilmi?
Satıcı puanı yüksekse al hocam. Benim bahsettiğim çok ekstrem durumlar.

Evet dediğinizi biliyorum ben the life and suffering of sir brante oyununu 19tl civarına almıştım ama oyunun fiyatı 8 dolar,Steam key olarak Steam hesabınıza oyunu keyle beraber tanittiginiz için oyun hesabınızdan asla silinemez.
Key ile alınan oyunlar çalıntı olması durumunda hesabınızdan silinebilir. Oyunu key ile aldınız diye dokunulmaz olmuyor.

Satıcı puanı yüksekse al hocam. Benim bahsettiğim çok ekstrem durumlar.

Key ile alınan oyunlar çalıntı olması durumunda hesabınızdan silinebilir. Oyunu key ile aldınız diye dokunulmaz olmuyor.
Kinguinde böyle bir sorunla karşılaşmadım zaten müşteri hizmetleri herhangi bir sorun olduğunda bayağı yardım ediyor.Sanmıyorum çalıntı kredi kartı ile sattıklarını

Şimdi baktım 3 tane var. 1) 7.93 2) 0.96 3) 1.06 hangisi nasıl anlayacağım.

% İle yazan yere bakmanız lazım. 90 ustuyse alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı