Kinguin'de 5 oyun 123 TL

Şöyle bir sepet yaptım bende, kaliteli çerezlik oyunlar ve bir yüksek bütçeli oyun arayanlar değerlendirebilir hepsi iyi yapıtlar Steam'de ki fiyatları toplam 100$.

Bende fotoğraf da the Callisto Protocol'ü gördüm alayım dedim tam ödemeye geçerken Steam engel oldu sonra fiyat karşılaştırması yaptım Deluxe paketi siteye göre Steam de daha uygun olduğunu görünce parayı yine gabe abimiz cukkaladı.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2024-04-09-00-40-16-054_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-04-09-00-40-16-054_com.android.chrome.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 70
Biraz zamlanmış galiba 1-2 gün önce daha ucuzdu. Şu anda yanlış görmediysem 170 TL civarında ama alınabilir düşerse zaten 150 civarına düşer en fazla tahminim.
Fiyatı sorun değil, zaten Steam'e göre fazlasıyla uygun. Sizce bu iki oyunu oynayamayan biri Victoria III'den keyif alabilir mi?
 
Bende fotoğraf da the Callisto Protocol'ü gördüm alayım dedim tam ödemeye geçerken Steam engel oldu sonra fiyat karşılaştırması yaptım Deluxe paketi siteye göre Steam de daha uygun olduğunu görünce parayı yine gabe abimiz cukkaladı.
Açıkçası deluxe pakette bildiğim kadarıyla oyunun devamı DLC var. Ancak o kadar para da verilmez gibi.
Şahsen key olarak bende callistoyu alacağım. En iyi şekilde yine yt de üzeriden DLC videosuna bakarım.

Bu oyun sonu vb gibi dlcler de çok saçma bu arada. Aynısını dead space 3 de de yapmışlardı. Ben son dlclsine yt üzeriden izleyerek halletmiştim.
 
Açıkçası Deluxe pakette bildiğim kadarıyla oyunun devamı DLC var. Ancak o kadar para da verilmez gibi.
Şahsen key olarak bende callistoyu alacağım. En iyi şekilde yine YT de üzeriden DLC videosuna bakarım.

Bu oyun sonu vb gibi DLC'ler de çok saçma bu arada. Aynısını Dead Space 3 de de yapmışlardı. Ben son dlclsine YT üzeriden izleyerek halletmiştim.

Yani bir yandan haklısın ben de ilk başta dedim standart sürümünü alayım da sonra baktım onlarında arasında çok bir fark yok 100 150 TL gibi bir fark çıkıyor bu meblağlara artık bir şey gelmediği için bende almaya karar verdim yoksa dediğin gibi aradaki fark biraz daha fazla olsa standart sürümüyle yetinirdim.
 
Hocam zaten ilk Key'den sonra iletişime geçtim. Bende sizin gibi EU key olduğunu düşündüm ve söyledim. İletişimden sonra bir key daha aldım özellikle etkinleştirilebileceği ülke Türkiye için geçerli key aldım. Fakat o da bu sorunu verdi. Bende diyorum ki oyun TR bölgesindemi kullanıma kapalı. Daha önce alıp aktif edebilen var mı?

Hocam sorunu çözebildiniz mi?
 

Geri
Yukarı