Kinguin'de 5 oyun 123 TL

Humble Bundle üzerinden 12 dolarlık Choice paketini alarak 390 liraya bu oyunlara sahip olabilirsiniz. İyi bayramlar. :)


1712671817856.png
 
Yukarıda paylaştığım humblebundle paketini alırsanız Victoria III+Humankind alabilirsiniz ikiside gayet hoş strateji oyunları.
Onları almıştım 2 gün önce. Başka var mı?

Humble Bundle üzerinden 12 dolarlık choice paketini alarak 390 liraya bu oyunlara sahip olabilirsiniz. İyi bayramlar. :)


Eki Görüntüle 2163854

Papara ile almayı denedim ama ön yüklemeli kartları kabul etmiyor ne yazıktır ki.
 
Hocam victoria 3 ile ilgili birkaç şey paylaşmışsınızda bende merak ettim. Bu oyunu diğer eu ya da hoi den ayıran nedir? Benim gibi türe yeni birisi victoria 3 ü oynayanbilir mi? Genel olarak vic3 bizden neyi yapmamızı istiyor?
Hocam mesajınızı görmedim kusura bakmayın ama arkadaş cevaplamış zaten. Ayrıca oyun Türkçe dil desteği ile geldiği içinde gayet anlaşılabilir ve güzel. Eğer bu tarz strateji oyunlarını seviyorsanız bu oyunuda seversiniz. Fiyatı şu anda dediğim gibi GAMIVO’da piyasaya göre oldukça uygun. Fiyatının düşmesini beklerken artabilirde yine de alıp almama konusunda karar size ait.
 
Beyler az önce callistoyu 150 TL'ye kingiunden alacaktım hatta siparişi de verdim ancak sonra iptal oldu ve para kingiun bakiyesine yüklendi.

Ardından yine satın almak istedim ancak 10 TL zamlanmış ve bende yeniden sipariş etmek istedim ancak bu seferde bakiye yetmedi. Bende bu kingiun kasası gibi bir şey varmış onu oluşturdum ve içine para attım. Burada sorun yok ancak kartım kayıtlı oldu :D ve bu kartı siteden silemiyorum. Sizin var mı bir bildiğiniz, bu kayıtlı kartı nasıl silerim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı