Kinguin'den alınan Windows 10 nasıl kullanılır?

Leko

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar kinguin'den Win 10 oem key alacam ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Adım adım yazabilir misiniz? Nasıl bir yol izlemem gerektiğini şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kinguinden kodu satın aldığınızda e postanıza kod gelecek, siz bunu etkinleştirme kısmına girdiğinizde büyük ihtimal '' bu kod başka bir biligsiyara kullanılıyor '' diyecek ve sonra orda telefonla etkinleştirme menüsü çıkacak. Bu menüde karşınıza bir yükleme kimliği çıkacak, bu aşamada 444 67 87 (Microsoft Türkiye) numarasını arayıp bir teknisyene bağlanıp, telefonla etkinleştirme yapmak istediğinizi söyleyeceksiniz. Teknisyen sizden yükleme kimliğini okumanızı isteyecek ve siz bu kodu doğru olarak okuduğunuzda da bu sefer teknisyen size bir sıra kod söyleyecek ve nihayetinde etkinleştirme tamamlanacak :like:

Mail adresinize bir kod gelecek ve siz bu kodu kullanarak format esnasında bu kodu girerek ya da formattan sonra "Windows'u Etkinleştir" diyerek etkinleştireceksiniz.

Bazen o kadar basit olamayabiliyor, ayrıca Kinguin sitesinde dahi telefonla etkinleştirin yazıyor, bilginize (y)

Tecrübe ile sabit. Aldım, yazdım ve etkinleştirdim. Kod çalışmaması vb durumların yaşanmaması adına ürünü alırken 1 Euro fazla ödeyerek sigorta alırsınız garanti olur. Saygılar.

Çalışmama değil de, bende hata çıkmıştı o yüzden, yoksa kod her türlü çalışıyor zaten sigortalı almıştım :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı