Kinguin'den Oyun Alma Hakkında

S.T.R.A.N.G.R.

Kilopat
Katılım
30 Mart 2013
Mesajlar
1.185
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yakın zamanda Battlefield 4 Premium almayı düşünüyorum. Acaba satın alırken hangi kartları kullanabiliriz? PayPal veya İninal kart geçerli midir? Okuduğum bir konuda kimlik fotoğrafı gibisinden birşey bahsediyordu. Detayları nelerdir? Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
 
İninal ile Kinguin'den birçok oyun aldım. Hiç bir alışverişimde sorun yaşamadım, rahatlıkla alabilirsiniz.
 
İninal ile Kinguin'den birçok oyun aldım. Hiç bir alışverişimde sorun yaşamadım, rahatlıkla alabilirsiniz.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam sipariş koduyla kimliğinizi çekip atın gibi bir muhabbet vardı. Acaba detaylı bilgi verir misiniz alışveriş hakkında?
 
Kinguin'den rahat 4-5 alışveriş yapmışımdır. Onların hepsinde de sipariş işleminin sonunda telefona gelen mesaj ile iletilen kod isteniyor. Ondan sonra oyun direkt hesabına ekleniyor. Dediğiniz konuyla hiçbir ilgisi yok, @Silinen üye .
 
Merhaba. Ben Kinguin Adlı Siteden Alışveriş Yaptım. Sleeping Dogs Adlı Oyunu Aldım. Aldıktan Sonra Process Oldu Sonra On Hold Oldu. Bana Ticket Geldi Sonra Tickette Bunlar Yazıyordu. Ben Ne Yapacağımı Bilmiyorum. Biri Yardımcı Olursa Çok Sevinirim..


İlk Aldığım Mesaj;


İlk mesajda Proxy (vekil sunucu) kullandınız mı diye soruyor.

İkinci mesajda ise Kimliğinizin fotosunu çekin fakat yanında bir kağıtta elle yazılmış sipariş numaranız da olsun diyor.

Hocam bahsettiğim mesajlar. Bu yüzden kaygıya düştüm. Hele de bunu belirten Üstad olunca..
 
Kinguin'den rahat 4-5 alışveriş yapmışımdır. Onların hepsinde de sipariş işleminin sonunda telefona gelen mesaj ile iletilen kod isteniyor. Ondan sonra oyun direkt hesabına ekleniyor. Dediğiniz konuyla hiçbir ilgisi yok,@FSMxRousseau .
Kardeşim ben beceremedim ben vpn yi sen nasil halletin bana yardimci olabilirmisin
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı