Kinguin'den Windows 10 Almak Güvenli Mi?

Bende Kinguin den aldığım Windows 10 Pro lisanslı kullanıyorum. Zaten güvenli ödeme seçeneği mevcut Kinguin'in Tr adresi de mevcut oraya da bir bak istersen.

Kinguin gibi sitelerde satılan Windows 10 OEM(burası önemli) anahtarlar Microsoft ile anlaşma yapılıp (toptan alışveriş gibi) ucuza alınan tek kullanımlık anahtarlardır. Bu anahtarlar tekrar kullanılamazlar. Güvenilirlik konusunda da hiçbir sıkıntı yaşayacağını sanmam.

Hocam benim bildiğim OEM Windows tek cihazda kullanmak için alınıyor. Yani format attıktan sonra aynı cihazda kullanmaya devam ediyorsun.

@Ajusshi @Taha Özkorucuklu @KadirSMZ

Teşekkürler zaman ayırıp bilgilendirdiğiniz için, güvenilir olduğunu düşünüyordum ama emin olmak istedim :)

Ben de hayırlısıyla önümüzdeki aylarda almayı düşünüyorum. Eğer satın alma işlemini tamamladıysanız bir sorun yaşayıp yaşamadığınızı yazar mısınız?

Ben de hayırlısıyla önümüzdeki aylarda almayı düşünüyorum. Eğer satın alma işlemini tamamladıysanız bir sorun yaşayıp yaşamadığınızı yazar mısınız?
Aldıktan hemen sonra ürün anahtarını gönderdiler fakat etkinleştirmeye çalıştığımda zaten başka bir cihazda kullanıldığı uyarısı aldım ve hemen Kinguin ile etkileşime geçtim, gece yarısı olduğu için sabah Türk yetkililer dönüş yaptı ve telefon ile etkinleştirmemi söylediler bende öyle yaptım ve etkinleşti. Bununla ilgili başka bir konu açmıştım zaten.
BKZ: Kinguin'den Kullanılmış W10 Anahtarı Alma Sorunu

Kısacası ufak bir problem yaşadım ama o fiyata değer doğrusu zaten etkinleşmeseydi anahtar değiştirilirdi ya da para iadesi olurdu, Kinguin'e 1 € ödedikten sonra kafanız rahat olabilir :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı