Engellenince bir şey olmuyor. Tekrar key alıp tekrar aktifleştirirsinizHocam, bu ucuz lisanslar çalınmış lisanslardır. Eğer Microsoft tarafından tespit edilirse direkt olarak kullanımı engelleniyor.
Hocam, bu ucuz lisanslar çalınmış lisanslardır. Eğer Microsoft tarafından tespit edilirse direkt olarak kullanımı engelleniyor.
Hocam orada Türkiye'de kullanılamayacağı yazıyor. Bu siteden değil yazilimbudur.com'dan alabilirsiniz.
Engellenince bir şey olmuyor. Tekrar key alıp tekrar aktifleştirirsiniz
Hocam o siteninde yorumlarına baktım çoğu kişi dolandırıcı olduklarını söylüyor kimse memnun değil di yani attığım Türk sitesi hakkında bilginiz var mıHocam orada Türkiye'de kullanılamayacağı yazıyor. Bu siteden değil yazilimbudur.com'dan alabilirsiniz.
Hocam takmayın. Bir şey olmaz. 8 milyar insan arasından sizi bulma ihtimalleri yok gibi bir şey. Yukarıda yazdığım mesajı okumalısınız.Hocam çoğu kişiden korsan kullanmaktan daha iyi olabileceğini duydum sitede de baya kinguinden alan var ve güvenilir olduğunu söylüyo
Hocam orada Türkiye'de kullanılamayacağı yazıyor. Bu siteden değil yazilimbudur.com'dan alabilirsiniz.
Hocam o siteninde yorumlarına baktım çoğu kişi dolandırıcı olduklarını söylüyor kimse memnun değil di yani attığım Türk sitesi hakkında bilginiz var mı
1000 küsür TL Türkiye'de Windows'a kimse vermez, veremez. Eğer çok ciddi illegal bir şey olsaydı Micro$oft bu zamana kadar banlanmamış makine bırakmazdı. Bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağım. Duyar kasmaya çalışmayın lütfen.Ne zamandan beri çalınmış şeyler sizin için cazip geliyor acaba?
Peki hocam şuan korsan kullanıyorum ama hiç bir sorunla karşılaşmadım ya da bir performans düşüklüğü olmadı sizce yine de bu tip oem keylere geçmeli miyimHocam takmayın. Bir şey olmaz. 8 milyar insan arasından sizi bulma ihtimalleri yok gibi bir şey. Yukarıda yazdığım mesajı okumalısınız.
Site güvenilir hocam. Buradan alabilirsiniz.Wİndows 10 Pro Lisans, Windows 10 Pro Key, Windows 10 Lisans, Windows 10
Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.www.yazilimbudur.com
1000 küsür TL Türkiye'de Windows'a kimse vermez, veremez. Eğer çok ciddi illegal bir şey olsaydı Micro$oft bu zamana kadar banlanmamış makine bırakmazdı. Bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağım. Duyar kasmaya çalışmayın lütfen.
Korsan derken KMS ile falan etkinleştirilmiş mi yoksa deneme sürümü mü?Peki hocam şuan korsan kullanıyorum ama hiç bir sorunla karşılaşmadım ya da bir performans düşüklüğü olmadı sizce yine de bu tip oem keylere geçmeli miyim