Kinguin'den Windows Key Almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ege_1903

Kilopat
Daha fazla  
Diyelim ki ben bir bilgisayar aldım ve etkinleştirme kodum yok, Kinguin'den bir tane anahtar aldım 100TL'lik olanlarından, ben bunlar ile etkinleştirsem ömür boyu olacak değil mi? Herhangi bir parçasını ekran kartımı değiştirirsem yeniden almam gerekir mi?

Teşekkür ederim peki alıcağım sayfa sizce güvenilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet güvenilir. Gidip 500 TL'ye CD olarak almaktansa buradan daha makul fiyata almak daha mantıklı.
Hocam burdaki ile 500 TL'liğin arasında ne fark var ?
Hep merak etmişimdir. Bana bir anlatır mısınız ? Ben de bilgisayar toplayacağım. Fakat ikisinin arasında kaldım. Aklımda bir sürü soru işareti var ? :)

@Gabriella_35 OEM lisanslar tek sistemde kullanılabilir, girmenle birlikte anahtar anakarta gömülür ve sadece o anakartın olduğu tek sistemde kullanabilirsin, başka yerlere yükleme yapamazsın.

Pahalı olanlar ise kutulu sürümler, tamamen gereksiz. OEM lisans ev kullanıcısı için biçilmiş kaftan, al kullan. Başka bir sisteme de lazım olursa tekrar alırsın. 100 TL'den 5 tane OEM lisans almak 500 TL'ye 1 tane kutulu işletim sistemi almaktan daha mantıklı.

@Gabriella_35 OEM lisanslar tek sistemde kullanılabilir, girmenle birlikte anahtar anakarta gömülür ve sadece o anakartın olduğu tek sistemde kullanabilirsin, başka yerlere yükleme yapamazsın.

Pahalı olanlar ise kutulu sürümler, tamamen gereksiz. OEM lisans ev kullanıcısı için biçilmiş kaftan, al kullan. Başka bir sisteme de lazım olursa tekrar alırsın. 100 TL'den 5 tane OEM lisans almak 500 TL'ye 1 tane kutulu işletim sistemi almaktan daha mantıklı.
Hocam mesela diyelim ki benim anakart yandı. Geri dönüşü yok. O keyi bir daha kullanabilirmiyim ?

Bir de bu keyi girmek için hazırda bir işletim sistemi mi olması lazım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı