Çözüldü Kinitopet virüslü mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ozgr78

Centipat
Daha fazla  
Kinitopet adlı uygulama mıdır korku oyunu mudur virüs müdür bilemedim. O aksolot tipli adam virüslü mü yoksa? Başından beri 5$ verip bilgisayarımızı çöp ediyor muyuz?

Kinitopet'in sitesi virüslü mü?

Çözüm
Benim de dikkatimi çekti yorumlarında saçma şeyler var nedir bu?
Bu bir korku gerilim oyunu. Amacı gereği insanı korkutması gerekiyor ve bununda siteme erişebilme yeteneği sayesinde yapıyor. Godot oyun motoru ile yapılmış sanal korku oyunu.

(Oyunda sistem erişim izini istediği yazıyor amacı kişi korkutmak)

O zaman neden mousemizi kontrol edebilme, Google açıp "where is my location" yazması gibi gibi şeyler kamera açıp fotoğraf çekme onları sisteme kaydetip yaymıyorlar mı?
Oyunun amacı bu zaten.
Kinitopet.com sitesinde virüs yok yükleme tuşuna basarsan seni Steam satın alama sayfasına atar.

Arkadaşın dediği gibiyse yoktur, bilmediğim için siteden mi yükleniyor, alınabiliyor mu, yalnız şimdi kontrol ettim, yapımcısı kimse güzel kaynatan bir arkadaşmış.

1710014585327.png

Oyunun yapay zekası senin sisteminin bir kopyasını yaratıyor. Bu sayede Steam sunucularından nerede bağlandığını görüp konumunu öğreniyor.

Arkadaşın dediği gibiyse yoktur, bilmediğim için siteden mi yükleniyor, alınabiliyor mu, yalnız şimdi kontrol ettim, yapımcısı kimse güzel kaynatan bir arkadaşmış.

Eki Görüntüle 2137088

Burada yapılan uyarı kinitopetin antivirüs gibi anlaşılmasını engellemek için.

Kinitopet bir antivirüs değil. Bilgisayarınıza saçma sapan programlar kurarsanız sizi koruyamaz. Davalardan kaçınmak için yazılmış bir not. Yaşınız küçük anlıyorum ama gereksiz dert ediyorsunuz. Bu mantıktaysanız telefon bile kullanmamalısınız Google konumunuzu takip ediyor çünkü.

Kinitopet bir antivirüs değil. Bilgisayarınıza saçma sapan programlar kurarsanız sizi koruyamaz. Davalardan kaçınmak için yazılmış bir not. Yaşınız küçük anlıyorum ama gereksiz dert ediyorsunuz. Bu mantıktaysanız telefon bile kullanmamalısınız Google konumunuzu takip ediyor çünkü.

Yaşınız küçük derken? Ben 13 yaşındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:

13 yaş küçük bir yaş demek. Sorunuzun cevabına gelecek olursak Steam bünyesinde virüslü bir programı 1-2 haftadan fazla barındırmaz hele bu oyunsa süre daha da kısadır. En son virüs muhabbeti toplulukta modlarda yaşandı onda da yapan kullanıcı banlandı ve incelemesiz almamaya başladılar topluluğa.

Eki Görüntüle 2137088
Bu oyun eskiden olan bir projeyi anlatıyor ve korku oyununa evrilmiş. Bunları sitesine yazması zaten meraklandırmak ve senaryoya uyması için. Bonzibuddy'ye benzer bir programın günümüzde korku oyunuyla anlatılması diye biliyorum.

13 yaş zaten küçük.

Bu oyun eskiden olan bir projeyi anlatıyor ve korku oyununa evrilmiş. Bunları sitesine yazması zaten meraklandırmak ve senaryoya uyması için. Bonzibuddy'ye benzer bir programın günümüzde korku oyunuyla anlatılması diye biliyorum.

13 yaş zaten küçük.

Evet öyle orijinalde bonzibuddy tarzı yardımcı programların virüse dönüşmesi gibi biraz😅 eski Windows kullanmayan arkadaşlar anlamaz pek ama bonzibuddy olayını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı