Kioxia 1TB Exceria Plus alınır mı?

Bütçe
1750

Poyraz Kuzgun

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar linkteki ürünü bugün mağazadan almayı düşünüyordum. Uygun fiyatlı fiyat performans ürün ararken bu model ile karşılaştım. İnternetten herhangi bir sorunu var mı diye araştırmak istedim, fakat sonuç bulamadım. Genelde Exceria Plus G2 versiyonuyla ilgili sonuçlar çıkıyor. Veya bu model dışında önerebileceğiniz başka fiyat performans SSD'ler var mı?

Ben şahsen biraz daha koyar, bunu alırdım ama sizin tercihiniz. Kötü bir model değil.

Ben bu SSD'yi kullandım biraz ısınması haricinde gayet iyiydi.

Hocam ısınma sorununu biraz da olsa çözerim. SSD'yi PCI slotunda dönüştürücü ile kullanacaktım. Normal de daha önce konu açtım, Kasım indirimlerinde de alacaktım. Arkadaştan ödünç dönüştürücü aldım denemek için, takınca hem ekran kartının fanını kapatıyor, hem de ekran kartı az aşağı doğru eğimli, kelebeklere hafiften sürtüyor. Bu yüzden bu işten vaz geçmiştim. Şimdi PCI uzatma kablosu ile bağlayacağım. SSD boşta sallanmasın diye de bir tane 3D yazıcıdan stant tarzında bir ürün bastırıp SSD'nin yönünü fanlara bakacak şekilde konumlandırırsam ısı problemini ortadan kaldırırım belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı