Kioxia 500GB Exceria G2 B450M-A Pro Max anakart ile uyumlu mudur?

yigitgiden

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kioxia 500GB Exceria G2
Anakart
B450M-A PRO MAX
Selamlar. Hafıza yetmediği için 500GB bir SSD'ye yükseltmek istedim. Fiyatı uygun olduğu için Kioxia 500GB Exceria G2 modelini aldım. Bir sorum olacak. Şimdi bende B450M-A Pro Max anakart var, bu SSD ile bu anakart uyumlu mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Hafıza yetmediği için 500GB bir SSD'ye yükseltmek istedim. Fiyatı uygun olduğu için Kioxia 500GB Exceria G2 modelini aldım. Bir sorum olacak. Şimdi bende B450M-A Pro Max anakart var, bu SSD ile bu anakart uyumlu mudur?

Uyumlu.

Uyumlu ancak önceden M.2 SSD takılı ise onu söküp bunu takmanız gerekir. Aynı anda kullanamazsınız.

Uyumlu ancak önceden M.2 SSD takılı ise onu söküp bunu takmanız gerekir. Aynı anda kullanamazsınız.

Zaten şu anki SSD ilk PC'yi aldığım daladığım SSD o yüzden kenara koyacağım.

Hocam bir sorum daha olacak benim bundan önceki SSD Kingston SA400MB/240GB ve bunun giriş M.2 SATA diye geçiyor sanırım yeni gelecek SSD ise NVMe SSD bu slota uyar mı bu acaba.

Son düzenleme:

Hocam bir sorum daha olacak benim bundan önceki SSD Kingston SA400MB/240GB ve bunun giriş M.2 SATA diye geçiyor sanırım yeni gelecek SSD ise NVMe SSD bu slota uyar mı bu acaba.

Sizin bahsettiğiniz SSD SATA SSD olarak geçiyor. SATA SSD slotuna takılıyor. Alacağınız SSD'yi M.2 SSD slotuna takacaksınız.

Sizin şu an M.2 yuvanız boş, taktığınızda önceki SSD'yi çıkarmanıza gerek kalmaz ikisini aynı anda kullanabilirsiniz.

Bende de aynı anakart var da Kioxia Exceria G2 almaya karar verdim, 1 aydır araştırıyorum ısınma sorunu vs. var dediler de DRAM'ı olan daha başka SSD bulamadım.

Kioxia Exceria G2 alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı