Nothing Phone 1 hala alınır mı?

Amazon da satılıyor bende gördüm üstelik kredi kartına taksit oldugu yazıyor. Redmi Note 14 alacaktım ama bu daha iyi sanki özellik olarak.
Nothing değil, CMF bu. İkisi de birbirinden farklı modeller.

Onu görmemişim. Ama alınmaz artık.
Güncelleme desteğinin bitmesi haricinde hala alınabilirliği yok değil bana göre. Fakat FırsatKurdu'nun elindekilerde tükenince uygun fiyatlara hiç kalmaz gibi duruyor.

Güncelleme desteğinin bitmesi haricinde hala alınabilirliği yok değil bana göre. Fakat FırsatKurdu'nun elindekilerde tükenince hiç kalmaz gibi duruyor.

Yılbaşından sonra almayı düşünüyorum fiyatta artış olur mu sizce o zamana kadar

Güncelleme desteğinin bitmesi haricinde hala alınabilirliği yok değil bana göre. Fakat FırsatKurdu'nun elindekilerde tükenince uygun fiyatlara hiç kalmaz gibi duruyor.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bu telefon konularına uzagım sadece iş amaclı kullanıyorum ve nefret ediyorum telefona para harcamaktan. Mevcut telefonum Redmi note 11 sürekli bozulmaya başladıgı ıcın muadil bir ürün bakıyordum.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bu telefon konularına uzagım sadece iş amaclı kullanıyorum ve nefret ediyorum telefona para harcamaktan. Mevcut telefonum Redmi Note 11 sürekli bozulmaya başladıgı için muadil bir ürün bakıyordum.

Güzel seçim olmuş. Bakıyorsanız alın derim. Telefonun tek büyük eksiği NFC olmaması.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı