Kioxia Exceria 480GB SATA SSD için sürücü kurmak gerekir mi?

Katılım
9 Mart 2017
Mesajlar
1.877
Çözümler
12
Sistemime Kioxia Exceria 480GB SATA SSD aldım. Bu SSD TRIM desteği için sürücü yüklemem gerekir mi? Direkt böyle kurulum falan yapmadan kullansam doğru olur mu? Eğer sürücü yüklemem gerekirse nereden indireceğim?
 
240 GB'ler baya sıkıntılı ama 480 kullananlarda sıkıntı görmedim. Sizde de 240 varmış.
İkisinin de kontrolcüsü aynı yanlış bilmiyorsam. S11T. Özelliklerinin de tamamı aynı muhtemelen. İkisinde de aynı sorunların yaşanması muhtemel değil mi hocam?
 
İkisinin de kontrolcüsü aynı yanlış bilmiyorsam. S11T. Özelliklerinin de tamamı aynı muhtemelen. İkisinde de aynı sorunların yaşanması muhtemel değil mi hocam?
Bu SSD'nin önerilmemesi üzerine bi konu açmıştım ve 240 GB'ye sahip olanlarda çok aşırı hızlı sağlık düşümü sorunu vardı. Konusunu açmıştım daha önce:

Bu da benim 480 GB modelin şu anki durumu:
 
Hocam ben de 240'lık var, sağlığı çok hızlı düşüyor. 70 falandı geçen sene. 1 yıllıktı o zaman şimdi 2 yıllık moralim bozulmasın diye bakmıyorum. Performans olarak o kadar hissedilmiyor ama.
 
Dediğim gibi, konumda da zaten çoğu kişi belirtmiş, 240 GB kullananlarda sorun var. 480 GB kullananlarda böyle bir konu görmedim, varsa da az olduğu için gözümden kaçmış olabilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…