Kioxia Exceria 480GB SATA SSD'nin sağlığı 2 ayda %98'e düştü

Melik Tula

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K100CVTX Notebook
Kioxia Exceria 480GB SATA SSD 2 ay da sağlığı %98'e düştü. Sizce bir sıkıntı yaratır mı ileriki dönemlerde?

Screenshot_6.png
Screenshot_7.png
Screenshot_9.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik sorunlu kötü bir model normal yani siz halihazırda SSD parasını hazırlayın cebinizde dursun.

Kronik sorunlu kötü bir model normal yani siz halihazırda SSD parasını hazırlayın cebinizde dursun.

Hadi be. Bende aynısından kullanıyorum. 240GB olan ama.

Ben sorun yaratacağını sanmam. SSD'ye bağlı bir şey bu aslında. Sağlık her zaman doğruyu göstermez diye okudum. Daha önceki videolardada sağlığı %0 olsada sapasağlam çalışan SSD'ler olmuştu Technopat'ta. Benim SSD 8 aylık ve sağlığı %2 düştü.

Not: SSD'ye baktım DRAM'i yok deniyor biraz kalitesiz deniyor ama kronik sorunu yok gibi.

Hocam bence direk kronik sorunlu demek iyi değil, ama kalitesiz ve kötü bir SSD denilebilir. Attığınıza baktım, herkeste hız veya sağlık düşmüş.

Ben sorun yaratacağını sanmam. SSD'ye bağlı bir şey bu aslında. Sağlık her zaman doğruyu göstermez diye okudum. Daha önceki videolardada sağlığı %0 olsada sapasağlam çalışan SSD'ler olmuştu Technopat'ta. Benim SSD 8 aylık ve sağlığı %2 düştü.

Not: SSD'ye baktım DRAM'i yok deniyor biraz kalitesiz deniyor ama kronik sorunu yok gibi.

DRAM olmayınca ne oluyor? Bir dezavantajı var mı olmamasının?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı