Kioxia Exceria 480GB SSD alınır mı?

1 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Vallahi SSD değil de bende M.2 SSD'si var hiç önermiyorum kimsenin aklına gelmeyecek sorun yaşadım M.2 SSD'si ile ben olsam normal SSD'ye de bulaşmazdım.Bu linkten sorunu izleyebilirsiniz hatta.

Vallahi SSD değil de bende M.2 SSD'si var hiç önermiyorum kimsenin aklına gelmeyecek sorun yaşadım M.2 SSD'si ile ben olsam normal SSD'ye de bulaşmazdım.Bu linkten sorunu izleyebilirsiniz hatta.
Coil whine gayet olabilir bir şey.

M.2 SSD'de mi olabilir bu sitede ve bir sürü forumda sordum herkes ekran kartıdır iyi bak demişlerdi videoyu atınca herkes Allah Allah dedi.
Evet SSD'de de CW olabilir internette bir sürü örneği mevcut.

Buna alternatif olarak CS900 ve Patriot Burst Elite öneririm. Exceria çok iyi bir model değil.
Dediğiniz SSD'ler 700 liradan başlıyor Exceria 570 lira aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Dediğim gibi kullanalı henüz 1 ay oldu belki 1 sene sonra sorun çıkarır bilemiyorum. Alırken ben de ön yargılıydım en ufak bir hata görürsem iade ederim diyordum ama henüz bir falsosunu görmedim.

İyi bir model olsun istedim. Exceria iyi bir model değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…