Kioxia Exceria 480GB SSD alınır mı?

Volkan S

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Amozan'da fırsat ürünü olarak karşıma bu ürün çıktı. Fiyatına göre çok uygun günümüzde ama alınır mı? Nasıldır? İyi midir? Sormak istedim teşekkürler.

KIOXIA Exceria 480GB SATA3 2.5" SSD R: 555 MB/s W: 540 MB/s : Amazon.com.tr: Bilgisayar

1648830005917.png

Vallahi SSD değil de bende M.2 SSD'si var hiç önermiyorum kimsenin aklına gelmeyecek sorun yaşadım M.2 SSD'si ile ben olsam normal SSD'ye de bulaşmazdım.Bu linkten sorunu izleyebilirsiniz hatta.

Buna alternatif olarak CS900 ve Patriot Burst Elite öneririm. Exceria çok iyi bir model değil.
Dediğiniz SSD'ler 700 liradan başlıyor Exceria 570 lira aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Dediğim gibi kullanalı henüz 1 ay oldu belki 1 sene sonra sorun çıkarır bilemiyorum. Alırken ben de ön yargılıydım en ufak bir hata görürsem iade ederim diyordum ama henüz bir falsosunu görmedim.

Dediğiniz SSD'ler 700 liradan başlıyor Exceria 570 lira aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Dediğim gibi kullanalı henüz 1 ay oldu belki 1 sene sonra sorun çıkarır bilemiyorum. Alırken ben de ön yargılıydım en ufak bir hata görürsem iade ederim diyordum ama henüz bir falsosunu görmedim.

İyi bir model olsun istedim. Exceria iyi bir model değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı