Kioxia Exceria 500GB M2 SSD CrystalDiskMark sonuçları nasıl?

Değerler gayet iyide SSD neden çok sıcak 48 derece yazıyor?
Bu sıcaklık değeri boşta kullanımmı yoksa oyun falan açık mı?
Fanların gürültüsünü azaltmak için kasanın fanlarının hızını belli bir sıcaklığa kadar düşük olacak şekilde ayarladım. Eğer bu sıcaklık sıkıntı oluşturacaksa kasayı daha serin çalıştırabilirim. Kasanın içindeki sıcaklık 58-60 seviyelerine geldiğinde fanlar tam güçte dönmeye başlıyor. 50-55 seviyelerine kadar yavaş çalışıyorlar.

Fanların gürültüsünü azaltmak için kasanın fanlarının hızını belli bir sıcaklığa kadar düşük olacak şekilde ayarladım. Eğer bu sıcaklık sıkıntı oluşturacaksa kasayı daha serin çalıştırabilirim. Kasanın içindeki sıcaklık 58-60 seviyelerine geldiğinde fanlar tam güçte dönmeye başlıyor. 50-55 seviyelerine kadar yavaş çalışıyorlar.

O zaman gayet normal. SSD sağlıklı ve okuma yazmada problem yok.

Benim HDD'im 25-30°c civarında çalışıyor boştayken. Hemde hafif arızalı bir HDD.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı