Kioxia Exceria 500GB NVMe 2. SSD olarak takılır mı?

Krm01

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
B550m-k
Kioxia Exceria 500GB NVMe M.2 SSD mevcut elimde. Hazır sistem aldım, içinde geldi.

Kendim ekstra olarak Samsung 980 Pro aldım 500GB. Yani şu an bu SSD bilgisayarda takılı değil.
Sizce satmalı mıyım? Yoksa takmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama olarak kullanabilirsin. Bence satmanın bir anlamı yok. Eğer nakite ihtiyacın varsa bilemeyiz. Fakat bileşen fiyatlarının arttığı bu dönemde elinde depolama birimi çok lazım olacağı günler gelecektir.
Satma ihtiyacım yok ama SSD olarak ta kullanmayacağım.
Ömrü hızlı bitiyor diyorlar

Satma ihtiyacım yok ama SSD olarak da kullanmayacağım.
Ömrü hızlı bitiyor diyorlar

Ömrü mü? Bunu sana söyleyen kim? Bu kadar yanlış bir bilgili hafızanızdan lütfen siler misiniz? Kronik bir model kullanmadığın sürece SSD'lerin ömrü kolay kolay bitmez.

Eğer maddiyatta sorunun yoksa bence takmalısın D sürücüsü olarak kullanırsın, çünkü SSD'lerde çip üzerinden olduğu için SSD bölüntüleyip C ve D olarak ayırmak mantıklı gelmiyor veri kaybı riski oluşması riski olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ömrü mü? Bunu sana söyleyen kim? Bu kadar yanlış bir bilgili hafızanızdan lütfen siler misiniz? Kronik bir model kullanmadığın sürece SSD'lerin ömrü kolay kolay bitmez.

Bence satma kullan. Eğer Samsung dışında depolama birimin yoksa 500GB yetmeyebilir.
Eğer maddiyatta sorunun yoksa bence takmalısın D sürücüsü olarak kullanırsın, çünkü SSD'lerde çip üzerinden olduğu için SSD bölüntüleyip C VD D olarak ayırmak mantıklı gelmiyor veri kaybı riski oluşması riski olduğunu düşünüyorum.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı