Kioxia Exceria G2 1TB için USB arayüz önerisi

Bütçe
1000 TL
Anakartınız üzerinde işaretlediğim bu iki noktaya monte edebiliyorsunuz bu aparatı. Eğer ekran kartı alttaki slotu kapatıyorsa üsttekine takabilirsiniz. Anakartınız Pcie 1x slotlarının sürümü 3.0, yani 900 ila 1000mb arası okuma/yazma hızları alabilirsiniz.

1756147501440.png

Dosya Ekleri

• 1756147379924.png
    1756147379924.png
    697,8 KB · Görüntüleme: 25
Anakartınız üzerinde işaretlediğim bu iki noktaya monte edebiliyorsunuz bu aparatı. Eğer ekran kartı alttaki slotu kapatıyorsa üsttekine takabilirsiniz. Anakartınız PCI-e 1X slotlarının sürümü 3.0, yani 900 ila 1000 MB arası okuma/yazma hızları alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2562667

Premiere Pro kullancağım ayrıca oyunda oynayacağım(RDR2 gibi) bu yeterli olur mu?

1 ay sonra yeni PC'ye geçeceğim ve anakartta 2 M.2 yuvalı model tercih edeceğim bekleyeyim mi yoksa bunu alıp kullanayim mi?

Premiere Pro kullancağım ayrıca oyunda oynayacağım(RDR2 gibi) bu yeterli olur mu?

1 ay sonra yeni PC'ye geçeceğim ve anakartta 2 M.2 yuvalı model tercih edeceğim bekleyeyim mi yoksa bunu alıp kullanayim mi?
Alacağınız M2 ssd'nin fiyatı uygunsa eğer M2 SSD'yi şimdiden alın, eğer şuan lazım diyorsanız da bu dediğim aparatı alıp kullanabilirsiniz. Ben bu şekilde 1.5 yıl kullandım ve bir tane sorun yaşamadım.
1756148758151.jpeg

Gördüğünüz görsel benim eskiden kullandığım şekildir. Yeni pc'ye geçeceğiniz zaman da bir sorun yaşamazsınız içinde veriler olsa bile.

Alacağınız M.2 SSD'nin fiyatı uygunsa eğer M.2 SSD'yi şimdiden alın, eğer şu an lazım diyorsanız da bu dediğim aparatı alıp kullanabilirsiniz. Ben bu şekilde 1.5 yıl kullandım ve bir tane sorun yaşamadım.Eki Görüntüle 2562685
Gördüğünüz görsel benim eskiden kullandığım şekildir. Yeni PC'ye geçeceğiniz zaman da bir sorun yaşamazsınız içinde veriler olsa bile.

Hocam peki oyunlarda ve Premiere Pro'da sorun olur mu?

Hayır hocam yaşamazsınız. Dönüştürücü bu sadece sorun çıkartan bir şey değil. Ben 1.5 sene kullandıktan sonra çift m2 li anakarta geçtim ve o aparat kenarda yattı uzun bir süre. Sonra kuzenime verdim ve o da bu şekilde kullanıyor ve çok memnun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Donanım arşivini kanalının bu konuyla ilgili rehberi var izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hayır hocam yaşamazsınız. Dönüştürücü bu sadece sorun çıkartan bir şey değil. Ben 1.5 sene kullandıktan sonra çift M.2'li anakarta geçtim ve o aparat kenarda yattı uzun bir süre. Sonra kuzenime verdim ve o da bu şekilde kullanıyor ve çok memnun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Donanım Arşivi'ni kanalının bu konuyla ilgili rehberi var izleyebilirsiniz.

Sipariş verdim, yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı